Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

17 Şubat 2011

Gönülçelen şarkıları kim söylüyor

/ On : 07:30/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.



Gönülçelen dizisinde Hasret’in söylediği Gönül salıncağı ve sensiz yıllar şarkısını herkez tarafından oldukça sevildi.Dizide bu şarkıları gerçek hayatta seslendiren sanatçı Eylem Aktaş’tır.Peki bu ismini pek duytmadığımız kimdir.Eylem Aktaş acı, hüzün ve tebessümü bir arada barındıran ve yüreklere işleyen sesiyle bugünlerin en merak edilen dizi solisti. Birdenbire hayatımızın orta yerine düşen bu kadın kimdir, ne yapıyor, kim keşfetti? Tüm bu soruların cevaplarını öğrenelim istedik. Eylem Aktaş 26 yaşında genç bir konservatuar öğrencisi. Sevenleri tarafından, ?en kötü besteyi bile sesiyle güzelleştiren kadın? olarak anılan Aktaş, İTÜ Devlet Konservatuarı Halk Müziği Bölümü?nde okuyor, önümüzdeki yıl mezun olacak. Ama birçok mezunun aksine akademik araştırmalar yapmak istiyor.
İstanbul teknik üniversitesi devlet konservatuarı şan bölümü’nde okuyan ve hatırla sevgili dizisinin şarkılarını seslendiren kişidir. ıhlamurlar altında, kurşun yarası ve unutulmayanlar gönülçelen  dizilerin ve filmlerin de şarkılarını seslendirmiştir. insanı gerçekten derinden etkileyen bir sesi var.

kömür gözlerin_eylem aktaş
Eylem Aktaş – Gece ve Rüzgar

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar