Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

24 Eylül 2011

Fenerbahçe 1-0 Kayserispor maçı özeti golleri izle 23 Eylül 2011


Kayserispor 0-1 Fenerbahçe maçı golleri izle
Spor Toto Süper Lig’de 4. hafta açılış maçında Fenerbahçe Kayserispor ile 23 Eylül 2011 cuma akşamı karşılaştılar.Fenerbahçe, Kadir Has Stadı’nda Kayserispor’u Caner Erkin’in golüyle 1-0 mağlup etti ve Zorlu maçta Fenerbahçe’nin golü 6. dakikada Caner’den geldi. Sarı lacivertli takım üst üste 11. deplasman galibiyetini alarak bu alandaki başarısını sürdürdü.Bu sonucun ardından Fenerbahçe ligdeki puanını 10′a yükseltirken Kayserispor ise 3 puanda kaldı.Sarı lacivertli takımın Kayserispor deplasmanında sakatlıkları geçen Özer ve Orhan Şam maça ilk 11′de maça başladı.

Stat: Kadir Has
Hakemler: Kuddusi Müftüoğlu , İsmail Şencan , Serdar Akçer

Kayserispor:
 Navarro , Hasan Ali , Eren , Zurab , Amrabat , Santana , Nunez , Sefa (Dk. 86 Nadir ), Hasan (Dk. 66 Gökhan Ünal ), Engin (Dk. 66 Abdullah ), Pekarık
Fenerbahçe: Volkan , Ziegler , Yobo , Ale (Dk. 78 Sezer ), Gökay , Bienvenu , Özer , Baroni , Fabio , Orhan (Dk. 84 Bekir ), Caner (Dk. 89 Uğur )
Sarı kartlar: Dk. 41 Eren, Dk. 55 Zurab, Dk. 90+2 Santana (Kayserispor), Dk. 55 Orhan, Dk. 88 Volkan (Fenerbahçe)
Gol: Dk. 6 Caner (Fenerbahçe)
Lige 3′te 3 ile başlayan Fenerbahçe, sahasında oynadığı son maçta Manisaspor ile 1-1 berabere kalarak bu sezon ilk puan kaybını yaşamıştı. Sarı-lacivertliler, Kayserispor karşısında maça hızlı başladı. Henüz 6. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Cristian Baroni çok şık bir şekilde Caner’in önüne bıraktı. Ceza sahasına sol çaprazdan giren Caner, topun gelişine çok sert vurdu ve Fenerbahçe’yi Kadir Has’ta 1-0 öne geçirdi.


Featured Video

Popüler Yayınlar