Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

17 Şubat 2011

Beşiktaş: 1 - Dinamo Kiev: 4 goller izle

/ On : 14:36/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı 20:00'da start aldı ve her iki takımda moralli bir şekilde sahaya çıktı. Sabah saatlerinde hazırlıkları tammalayan takımlar maça çıktıkların yüksek kondisyonda karşılaşmaya başladılar. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için gelişmeler haber içeriğinde.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı Fiyapı İnönü Stadında start aldı ve Beşiktaş kendi sahasında oynamanın avantajı ile maça hızlı başladı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için atk üstüne atak geliştiren takımlardan gol sesi erken geldi.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı 26. dakikada atak geliştiren Dinamo Kiev Beşiktaş karşısında gol buldu ve öne geçmeyi başardı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı 1-0 Dinamo Kiev üstünlüğü ile devam ederken Beşiktaş'tan da cevap erken geldi.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı 37. dakikasında bu kez atak Beşiktaş'tan yanaydı ve Beşiktaş geliştirdiği atakla tekrar eşitliği sağladı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçında 1-1 lik eşitliği Quaresma harika vuruşu ile sağladı.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ilk yarısında başka gol olmazken takımlar soyunma odasına doğru ilerlemeye başladılar. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için ilk yarıda takımlar eşitlikten memnunlardı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı ilk yarı sonucu 1-1 olarak belirlendi.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için takımlar 2. yarıyada hızlı başladılar ve ataklar gelişmeye başladı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı 50. dakikasında DinamoKiev adına bir gol sesi daha geldi ve eşitliği bozan taraf yine Dinamo Kiev oldu.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçında ardı ardına gelişen ataklarda Dinamo Kiev bir gol şansı daha yakaladı ve 56. dakikada topu ağlarla buluşturdu. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için Dinamo Kiev skoru 3-1 e çıkararak Beşiktaş karşısında galibiyete çok yaklaştı.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçı artık son dakikalara girerken Dinamo Kiev baskılara devam etti ve 90. dakikada bir gol şansı daha yakaladı. Dinamo Kiev adına gelişen atakta hakem penaltı noktasını gösterdi ve Dinamo Kiev farkı 3'e çıkardı.
Beşiktaş Dinamo Kiev maçından kareleri ve tüm gelişmerli bu adreste bulabilirsiniz. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için golleri'de yine birincikuvvet.com adresinden izleyebilirsiniz.
BEŞİKTAŞ-DİNAMO KİEV
STAT: Fiyapı
SAAT: 20:00
HAKEM: Pedro Proenca (Portekiz)
BEŞİKTAŞ: Hakan, Hilbert, Sivok, Ferrari, İsmail, Aurelio, Ernst, Guti, Quaresma, Nobre ve Bobo.
TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster
DINAMO KIEV: Shovkovskiy, D.Silva, Almeida, Mykhalyk, Yussuf, Vukoevic, Eremenko, Gusev, Yarmolenko, Shevchenko, Milevskiy
TEKNİK DİREKTÖR: Yuri Semin
Haber - Birincikuvvet.com A.Selvi

BEŞIKTAŞ 1-4 DINAMO KIEV MAÇI IZLE

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar