Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

11 Şubat 2011

Deniz Seki 2011 Söz yaşlarım albümü

/ On : 15:15/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Deniz Seki’nin 2011 yeni ve son albümü “Söz Yaşlarım” çok yakında tüm marketlerde…
Deniz Seki Sahici isimli son albümünden sonra yoğun bir şekilde üzerinde çalıştığı Sözyaşlarım isimli albümünü 9 Şubat’ta sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Seki; iki yıldır titiz bir çalışma yaptığı ve dugusal şarkılara yer verdiği Sözyaşlarım albümü ile kendi duygularını, hüzünlerini ve mutluluklarını sevenleriyle paylaşacak.
Albümde 10 şarkı 2 tanede versiyon yer alıyor.Deniz Seki, sosyal paylaşım sitesinden albüm heycanını şu sözleriyle belirtti; ‘Albümünün gecikmemesi için stüdyoda uyuyorum desem yeridir. Bu 7. album olacak, ama ilk albüm gibi heycanlıyım.Hepinizi çok ozledim. Biliyorum uzunca bir suredir benden haber alamıyorsunuz. Az kaldi kavusmamiza. Bu sene bizim yilimiz olacak unutmayin’ dedi. Sanatçı albüm fotoğrafları için de Nihat Odabaşı ile çalışacak.

Albüm Listesi
1- Deniz Seki Söz Yaşlarım
2- Deniz Seki Herkes Kendi Yolunda
3- Deniz Seki Aşk Müzikali
4- Deniz Seki Hayallerim Hayal Oldu
5- Deniz Seki Soyadımı Sen Yaz
6- Deniz Seki Uyan
7- Deniz Seki Soysuz Şovalyeler
8- Deniz Seki Kork Benden Bundan Sonra
9- Deniz Seki Bugünlerde
10- Deniz Seki Bitti
11- Deniz Seki Soyadımı Sen Yaz
12- Deniz Seki Aşk Müzikali

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar