Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

17 Şubat 2011

Efes Pilsen 60-77 Real Madrid basket maçı özeti izle 17 02 2011

/ On : 15:07/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Efes Pilsen THY Avrupa Ligi 2010-11 sezonu Top 16 dördüncü hafta karşılaşmasında 17 Şubat 2011 Perşembe İspanya’nın Real Madrid takımı ile karşılaştı. THY Euroleague G Grubu 4. hafta maçında Efes Pilsen sahasında Real Madrid ile karşı karşıya geldi. Konuk ekip mücadeleden 77-60 galip ayrılarak yoluna emin adımlarla ilerlerken Efes Pilsen’i adeta ateşe attı.
Ettore Messina’nın öğrencileri, maç boyu yaptıkları savunmayla galibiyeti yakalarken Sergio Llull ve Ante Tomic’in katkıları da konuk ekibin galibiyetinde önemli rol oynadı.Efes Pilsen ise ilk üç çeyrekte hücumda çok tutuk bir oyun sergilerken, belinden sakat olan Igor Rakocevic’i çok aradı.
Karşılaşmayı izleyenler arasında NBA’de Bostan Celtics forması giyen milli basketbolcumuz Semih Erden de vardı.
Salon: Sinan Erdem
Hakemler: Zoran Sutulovic (Karadağ), Paolo Taurino (İtalya), Sinisa Herceg (Hırvatistan)
Efes Pilsen: Wisniewski 3, Thornton 10, Murray 2, Vujcic 7, Kerem Gönlüm 8, Kerem Tunçeri 14, Roberts 2, Raduljica 3, Nachbar 6, Sinan 2, Ender 3
Real Madrid: Llull 17, Prigioni 6, Suarez 5, Reyes 10, Tomic 14, Mirotic 2, Rodriguez 8, Velickovic 1, Begic 5, Vidal 3, Fischer 2, Tucker 4
1. Periyot: 12-13
Devre: 24-35
3. Periyot: 37-56
Son çeyrekte küçük çaplı bir basketbol mucizesine ihtiyaç duyan Efes Pilsen, bunu gerçekleştirecek emareleri sergileyemedi. Bunda da ana neden Sergio Llull oldu. Real Madrid’in adeta ruhu olan milli guard, attığı üçlüklerin yanısıra yaptığı asistlerle, Efes Pilsen’in direncini yavaş yavaş kırmaya başladı.
Son 5 dakikaya, Llull’un harika performansıyla 66-48 önde giren Real Madrid, rakibin direncine iyiden iyiye bitirdi ve son dakikalar karşılıklı basketler geçildikten sonra Real Madrid maçtan 77-60 galip ayrılarak grup liderliğini iyiden iyiye perçinledi.
Efes Pilsen ise arka arkaya aldığı iki Real Madrid yenilgisiyle çeyrek final şansını zora soktu. Lacivert Beyazlılar, gelecek hafta Montepaschi Siena’yı İtalya’da yenmek zorunda aksi halde tur bileti İtalyan ekibine gidecek.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar