Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

14 Şubat 2011

Fenerbahçe 2–0 Kayserispor maç özeti Fb Aşkı klibi

/ On : 16:34/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.



-Fenerbahçe 2-0 Kayserispor maçı golleri izle
Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u 2-0 yenerek, galibiyet serisini sürdürdü. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmada Fenerbahçe’nin gollerini 3. dakikada Niang, 60. dakikada Lugano kaydetti.Spor Toto Süper Lig’de 21. haftanın son maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u 2-0 yenerek, averajla ikinciliğe yükseldi.
Fenerbahçe ligde en önemli virajı geçti.Kayserispor’u Sevgililer Günü’nde yenerek geçti.Fenerbahçeliler’e en büyük hediye geldi.İstanbul’da soğuk bir kış akşamı.. Sevgililer için önemli bir gece.. www.kanaryaspor.com Futbol aşıkları için de öyle elbette.. İkisini bir arada yaşayanlar, Sevgililer Günü’nde, sevgilileriyle Şükrü Saracoğlu’nda buluştu
7’den 70’e Fenerbahçeliler futboldaki aşklarıyla bir araya geliyor.. Fenerbahçe takımı da öyle.. “Bitmez tükenmez aşkımız” yazılı bir pankartla sahaya çıkıyor Fenerbahçeli futbolcular ve “Tek Aşkım Kanarya” diyen taraftarlarına kırmızı güllerle ilanı aşk ediyorlar.. Tam bir aşk gecesi..Bu arada Sevgililer Günü nedeniyle tribünlerde evlilik teklifleri çoğunlukta, ancak kandil mesajları da unutulmamış.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar