Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

17 Şubat 2011

Kurtlar vadisi filistin izle

/ On : 15:28/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Yapım : 2010 yılı Türkiye ve Suriye.
Tür : Aksiyon, Dram, Politik, Suç, Casusluk, Macera, Savaş ve Tarih.
Yönetmen : Zübeyr Şaşmaz.
Süre : Bir Saat, Elli Dakika.
Gösterim : 28 Ocak 2011 tarihinde tüm Dünya’da aynı anda gösterime girecektir.
Türkiye ve Dünya bu filmi bekliyor. Gösterime gireceği andan itibaren büyük ses getireceği düşünülen filmin görüntülerinden de anlaşılacağı gibi çok ciddi bütçe ve emek sarfedilmiş bir yapım ortaya çıkmış. Filmin fragmanlarını izleyenler filmden odukça memnun görünüyorlar.
Kurtlar Vadisi Filistin Filminin Fragmanını İzleyip Seyredebilirsiniz.
***Filmin Konusu***
Film gerçek hayatta yaşanılan insani boyutu çok büyük önem taşıyan bir olaydan esinlenilerek çevirilmiş. Gazze’ye giden yardım gemisine İsrail ordusunun düzenlemiş olduğu akıl almaz ve mantık dışı operasyon Kurtlar Vadisi ekibini harekete geçirdi. Polat Alemdar ve arkadaşları gemiye yapılan kanlı baskından hemen sonra saldırıyı düzenleyen komutan Moşe’yi ele geçirmek için Filistinliler ile temas kurarak ülkeye gider. Moşe teknolojik imkanlarınıda çok iyi kullanarak masum insanları ve çocukları katleder. Fakat ekibin oraya gidişi artık Moşe’nin sonunu hazırlar.
Not : Film sitemizde tanıtım amaçlı fragman görüntüleri ile eklenmiştir. Filmin hak sahipleriPana Holding A.Ş‘ye yapımları ve emekleri için teşekkür ederiz. Filmin Resmi İnternet sitesi : kurtlarvadisifilistin.com‘dur
Kurtlar Vadisi Filistin
Full İzle
Kurtlar Vadisi Filistin
İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar