Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

10 Şubat 2011

Öyle Bir Geçer Zamanki Necati Helvacı şarkısı

/ On : 01:35/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Öyle Bir Geçer Zamanki Necati Helvacı şarkısı  

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 20. yeni bölümde müzik yarışması izle- Necati 'Helvacı Helva' izleyin

Kanal D'nin fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de dün akşam tam manasıyla müzik şöleni yaşandı. Mete'nin söylediği "Faydası Yok" ve Necati'nin yorumladığı "Helvacı Helva" şarkıları, internette tıklanma rekorları kırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin en çok konuşulan sahnelerinden biri liseler arası müzik yarışmasında okulu temsil edecek gurubun açıklandığı sahneydi. Seçmelere Mete ve onun azılı düşmanı Necati'nin öncülük ettiği iki gurup katıldı. Mete yarışmada Mavi Işıklar'ın 'Faydası yok' şarkısını, Necati ise yine aynı gurubun 'Helvacı' şarkısını seslendirdi. Dizi 60'lı yıllara damgasını vuran efsanevi gurubu yeniden akıllara getirdi. 1965 yılında çekilen 'Helvacı' klibi ile dizideki sahne arasındaki benzerlik dikkat çekti. İşte 46 yıl önce ve sonrasıyla 'Helvacı' şarkısı...




Öyle Bir Geçer Zamanki Necati Helvacı şarkısı  

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar