Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

18 Şubat 2011

Rizespor – Orduspor maçı izle maç özeti golleri video 20 Şubat 2011

/ On : 18:46/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Bank Asya 1.lig 22.haftanın önemli karadeniz derbisinde Çaykur Rizespor – Orduspor ile 20 Şubat 2011 pazar günü karşılaşıyor.Rize Yeni Şehir stadında oynanacak olan maç saat 13.30 da başlayacak.Pazar günü Yenişehir stadında oynayacak Rize -Ordu maçını Ankara Bölgesi Fifa hakemlerinden Bülent Yıldırım yönetecek.Maç Trt 1 den canlı olarak yayınlanacak.
Hafta sonu sahasında Orduspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor´da teknik direktör Ümit Kayıhan, 6 puan değerinde zor bir maç oynayacaklarını söyledi.
Kayıhan, yeşil-mavili ekibin Mehmet Cengiz Tesisleri´ndeki antrenmanı öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde her takımın birbirinden puan alabilecek durumda olduğunu belirterek, ´´Ligin onuncusu ile lideri arasında şampiyonluk yarışı devam ediyor. Bu nedenle Orduspor maçı 6 puan değerinde zor bir maç. Ligde yenip üzerlerine çıkmak istiyoruz´´ dedi.
Futbolcularla hafta boyunca maçın önemiyle ilgili konuşacaklarını ifade eden Kayıhan, ´´Bazı maçlar vardır, değeri ve önemi çok fazladır. Orduspor maçı da çok yüksek değerde. Futbolcularımız bunun bilincinde. Hafta boyunca hazırlıklarımız ´Kazanmak, kazanmak, kazanmak´ üzerine olacak´´ diye konuştu

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar