Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

11 Şubat 2011

Security Tool Virüsünü Nasıl Temizlenir ?

/ On : 15:21/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
security tool, security tool nasıl kaldırılır, security tool nasıl silinir, security tool ne demek, security tool nedir, security tool virüs, security tool virüs silmek, security tool virüsü,
Bilgisayar bilgisi az olanların çözümünü ancak formatla buldukları bu virüsü temizlemenin yolu aslında basit..
Başlat>>Çalıştır>>msconfig yazıyoruz
gelen ekranda başlangıç kısmından tümünü devre dışı bırak diyoruz ve yeniden başlatıp bilgisayarımıza combofix programıyla tarama yaptırıyoruz..
2. bir yol ise bilgisayar açılışında f8 tuşuna basarak bilgisayarı güvenli modddan açıp sistem geri yüklemeyle geri almaktır.
Başımızı belası olan vıruslere birde Security tool isimli bir vurus dadandı. Peki Security tool vırusunu nasıl kaldırırım nasıl silerim diye soruyorsanız bilgisayar bilgisi çok az olsa bile her insanın yapabilecegi bir yöntem vardır.
1. yol Başlat>>Çalıştır>> tıklayp cıkan yere  msconfig yazıp entere basıyoruz
Gelen ekranda başlangıç kısmından tümünü devre dışı bırak diyoruz ve yeniden başlatıp bilgisayarımıza combofix programıyla tarama yaptırıyoruz..
2. bir yol ise bilgisayar açılışında f8 tuşuna basarak bilgisayarı güvenli modddan açıp sistem geri yüklemeyle geri almaktır.
Related posts:
  1. Başlangıç izle Başlangıç filmi dvdrip Başlangıç filmi orjinal çekim Başlangıç türkçe...
  2. Klasörlere Arka Plan Resmi Nasıl Konulur? Birçok windows kullanıcı sıkılmış olmalı klasörlerin bembeyaz arka plan rengini...
  3. F-Secure Internet Security 2010 Komple güvenlik, virüsten korunma, güvenlik duvarı, phishing saldırılarını önleme, ebeveyn...
  4. Biletix’e nasıl üye olunur Türkiyede internet ortamında en cok bilet satışı yapan yerlerden biri...
  5. Farmville nasıl silerim – Farmville nasıl kapatılır Facebook tutkunları iyi bilir ; tarla yapma oyunu olarada bilinen...
Related posts brought to you by Yet Another Related Posts Plugin.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar