Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

12 Şubat 2011

Sivasspor-Trabzonspor maçı canlı izle

/ On : 02:46/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

 lig tv Trabzonspor - Sivasspor maçıTrabzonspor - Sivasspor maçı izle,Trabzonspor - Sivasspor maçı online izleTrabzonspor - Sivasspor

Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- izle (canlı maç izle)

Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izle. Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izleyin. Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izle. LİG TV izle. LİG TV canlı izle. Canlı maç izle. Canlı maçı izle. LİG TV canlı izle. Justin tv izle.


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Sivasspor Trabzonspor maçı 12 Şubat saat:16:00'da LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak...

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, şampiyonluğu kovalayan Trabzonspor‘u yarın saat 16.00‘da Sivas 4 Eylül Stadı‘nda konuk edecek.

Ligin köklü ekiplerinden Trabzonspor ile ligde 6. sezonunu yaşayan Sivasspor, yarınki maçla birlikte 12. randevularına çıkacaklar.

İki ekip arasında geride kalan 11 maçın 5‘inden (biri hükmen) Sivasspor, 4‘ünden Trabzonspor galip ayrılırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

İki ekip arasında ligde yapılan son 3 maçı Trabzonspor kazandı.

Sivasspor, rakibini en son 2008-2009 sezonunda Sivas‘ta yenmeyi başarmıştı.

Sivasspor rakibiyle iç sahada oynadığı 5 maçın 4‘ünden galibiyetle, birinden mağlubiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya iyi başlangıç yapamayan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maç öncesi de savunmasında sıkıntı yaşıyor.

Bordo-mavili takımda stoper oyuncuları Giray ve Tayfun ile sol bek Hrvoje Cale kart cezaları, Egemen ise sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Bu futbolcuların yanı sıra omzundaki sakatlık nedeniyle milli takım kampından çıkarılan kaleci Onur'un ise Sivasspor maçına yetiştirilmesi için tedavisi sürüyor. Omzu bandaja alınan futbolcunun forma giyip giymeyeceğinin maç günü belli olacağı belirtiliyor.

Bordo-mavili takımda stoperde Glowacki-Mustafa Yumlu ikilisi, sol kanatta da Piotr Brozek'in forma giymesi bekleniyor.

Onur'un oynayamaması halinde de kaleyi Tolga Zengin koruyacak.

Sivasspor çıkış arıyor


Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor maçı öncesi 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirten Çalımbay hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçından seyircinin de desteğiyle iyi bir şekilde ayrılmak istediklerini kaydetti. Çalımbay, "Bizim için şuanda önemli olan puan ve puanlar.

Bizi en çok memnun eden şey futbolcu arkadaşlarımızın gösterdiği gayret, istek, arzu. Tabi ki şanssızlığımızı mutlaka bir gün kıracağız. Onun için önemli olan son üç maçta oynadığımız oyunu devam ettirmemiz gerekiyor, hatta daha üzerine çıkmamız gerekiyor. Çünkü Trabzonspor takımı gerçekten iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir takım. Ligin ilk yarısına baktığımızda sekiz tane deplasmana altı galibiyet iki beraberliği var. Deplasmanlardabüyük başarısı olan bir takım. Onun için de bizim kendi sahamızda çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- Justin tv LİG TV maçını izleyin

Biz hiçbir zaman içeride, dışarıda diye takım ne ayırdık ne de oynadığımız takıma göre geri çekilme gibi bir düşüncemiz olmamıştır, her zaman galibiyet için oynamışızdır. Burada da yine aynı şekilde olacak. Çünkü baktığımız zaman konum itibariyle söylüyoruz çok ihtiyacımız var ve zamanda daralıyor. Ligin başı olsaydı ve bu kadro olsaydı kesinlikle hiç acele etmezdim. Çünkü üç, dört hafta sonra bu takım çokiyi olacak. Çünkü bütün futbolcularımız iyice uyum sağlayacaklar. Ama şuanda baktığımız zaman zaman daralıyor ve zor maçlar oynadık bugüne kadar. Onun için bundan sonraki her maç bizim için hayati derecede önemli. Çünkü telafisi çok zor maçlar oynuyoruz" dedi. Trabzonspor maçı öncesi takımda eksik futbolcunun olmadığının da altını çizen Teknik Direktör Çalımbay, Trabzonspor takımı için takım olarak önlem alacaklarını kaydetti. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar