Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

16 Şubat 2011

Torba yasası trafik cezası affı 2011

/ On : 07:22/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Evet torba yasası ile trafik cezalarınızı 18 takside böldürüp ödeyebileceksiniz.Torba yasası hayatımıza birçok kolaylık getireceğe benziyor.Umarız bu hükümet popilasyonlarından biri olmaz ve,gerçekten halkımız için atılan büyük bir adım olur..
İşte trafik cezasına getirilen affın ayrıntısı..
Yapılandırma ise 31 Aralık 2010’a kadar ödenmeyen her türlü vergi, trafik cezaları, idari para cezaları, gümrük vergileri, sigorta primleri, emeklilik keseneği ve kurum karşılığı, işsizlik sigortası primi, damga vergisi, özel işlem vergisi,eğitime katkı payı, belediyelerin su alacaklarını kapsıyor. Ödemeler ikişer aylık dönemler halinde, 18 eşit taksitte ödenecek. Böylece hem vergi hem de prim borcu olanlar bir ay birini diğer ay ötekini ödeyebilecek. Ödemeler kredi kartıyla da yapılabilecek. Uygulamadan yararlanmak isteyenlerin dava açmamaları, açılmış davalardan vazgeçmeleri ve kanun yollarına başvurmamaları gerekiyor

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar