Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

10 Şubat 2011

Türkiye 0-0 Güney Kore maçı özeti

/ On : 00:46/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Türkiye 0-0 Güney Kore milli maçı geniş özeti video izle
2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri öncesi hazırlık maçında Milli takımımız Güney Kore ile karşı karşıya geldi.Hüseyin Avni Aker’de oynanan karşılaşma 0-0′lık eşitlikle sona erdi.İki takımın da dostça başlayıp dostça bitirdiği mücadelede Milli Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu 60. dakikada ikinci sarı karrtan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Avupa Şampiyonası Grup Eleme maçları öncesinde Güney Kore karşısında mücadele eden Millilerimizin oyunu ise az pozisyonlu ve savunmada az hata yapan bir görüntü çizdi
Maçtan önce herkesin beklentisi yeni oluşum içerisinde olan Millilerimizin Güney Kore karşısında en azından üstün bir oyun oynaması yönündeydi. Ancak Ay yıldızlı ekibimiz özellikle hücumda oldukça sönük bir görüntü çizdi..





Karşılaşmaya Volkan Demirel, Servet Çetin, Serdar Kesimal, İsmail Köybaşı, Serkan Balcı, Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Umut Bulut 11′i ile başlayan Milli takımımız Güney Kore karşısında kontrolü elden bırakmadı.
Savunma kurgusunu Hollanda maçında olduğu gibi Servet – Serdar Kesimal ikilisine emanet eden teknik direktör Guus Hiddink, orta alanda Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu’naoyunu yönlendirme görevini verdi. Mücadelenin ilk yarısında yüzde yüzlük gol pozisyonu yaşanmazken takımımızda Mehmet Ekici’nin ileriye dönük oyunu maçın kayda değer notları arasına girdi.
Hücum hattında Umut ve diğer arkadaşlarıyla özellikle pas alışverişlerinde çok iyi anlaşamasa da gurbetçi oyuncumuz ayaklarına olan hakimiyeti ve rakip kalede yakaladığı iki gol pozisyonuyla dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan maçın ilk dakikalarında Bayern Münihli futbolcumuz Hamit Altıntop’un sağ kanattan ortasında Umut Bulut müsait durumda kafayı vurdu. Ancak Güney Kore’nin genç kalecisi Jun Sung Ryong topu son bir hamleyle kornere gönderdi.
İlk yarıyı 0-0′lık eşitlikle kapatan Millilerimizde ikinci yarı oyuncu değişiklikleriyle başladı. Serkan Balcı ve Umut Bulut’un yerine ikinci yarıda Kazım Kazım ve Gökhan Gönül forma giydi.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen mücadelede Milli Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu karşılaşmanın 58. dakikasında sarı, 60. dakikasında ise ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Sıklıkla öfkesine yenik düşen Emre Belözoğlu, bu kez bir milli maçta iki dakika arayla iki sarı kart görerek oyun dışında kaldı.
Kırmızı kartın ardından oyunda gözle görülür bir tempo artışı oldu. Millilerimiz rakip kaledeki en tehlikeli atağı da bu karttan sonra gerçekleşti.
81. dakikada sağ kanattan ileriye çıkan Gökhan Gönül’ün falsolu ortasında Kazım kafayı vurdu. Kaleye yönelen topu genç kaleci Jun Sung Ryong inanılmaz bir refleksle çıkarmayı başardı.
Bu dakikadan sonra rakip kalede gol bulamayan Millilerimiz sahadan 0-0′lık eşitlikle ayrıldı.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar