Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

17 Şubat 2011

Wayne rooneyin sitiye attığı rovaşata gölü

/ On : 07:19/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.



İngiltere Premier League’de 26. hafta maçında Manchester United ile Manchester City ‘Manchester derbisinde’ karşı karşıya geldi. Old Trafford’da oynanan ve büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmada kazanan taraf 2-1′lik skorla Manchester United oldu.Manchester United’a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 41. dakikasında Luis Nani ve 78. dakikasında Wayne Rooney’den geldi. Wayne Rooney’in attığı müthiş rövaşata golü hem Old Trafford’u çılgına çevirdi hem de 2011′in en güzel gol adayları arasında şimdiden girdi .
Roneyin attığı muhteşem rövaşata golü video
Karşılaşmanın 60. dakikasında oyuna giren Dzeko, sağ kanattan gelişen bir atak sonucunda penaltı noktası çevresinde topa vurdu. Dzeko’nun vurduğu topun David Silva’nın sırtına çarparak ağlara gitmesi sadece kaleci Van der Saar’ı değil tüm Old Trafford’un kanını dondurdu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar