Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

03 Mart 2011

Kurtlar Vadisi Pusu 115. Bölüm izle

/ On : 06:40/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.



Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izle - Polat ne yapacak?
Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm izleyenler heyecanı yüksek bir bölüme şahit oldu. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü bu akşam ATV ekranlarında yayınlanacak

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi bu hafta 115. bölümü ile ATV ekranlarına geliyor. Önceki bölümde hapise giren Ersoy Ulubey içerden olayları yönetmeyi devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde Polat Alemdar'ın adamı Özcan'ın elinin kesilmesi ve Özcan'ın da hastanede intihar etmesi dizi izleyenleri derinden sarsmıştı. Dizinin bu haftaki bölümünde Polat intikam için kolları sıvıyor fakat bu sırada Ersoy Ulubey boş durmamaktadır.
Hapise giren Ersoy Ulubey içerden Hamiti yönlendirerek yenibir yapılanma içerisine gitmek ister. Ulubey Hamit'e gayri meşru iş yapan herkese gidip Ulubey'in yeni kuracağı konsey içerisinde yerlerini almalarını söyler. Kurtlar Vadisi Pusu'nun 114. bölümünde Abdülhey ile görüşmeyen Hamit 115. bölümde görüşür ve yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını ve bu yapının başınada kendisinin geçmesi için teklifte bulunur. Abdülhey'in ise ne cevap vereceği merak konusudur.
Polat Alemdar ise uzun süredir ortalıkta görünmeyen İhtiyarların başı ile görüşür. Ülkenin büyük tehdit içerisinde bulunduğunu acilen önlem alınması gerektiğini söyler.
İşte Kurtlar Vadisi Pusu 115. bölüm fragmanı

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar