Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

12 Şubat 2011

Spartacus Gods of the Arena 4. Bölüm 720p HDTV

Spartacus Gods of the Arena 4. Bölüm 720p HDTV
Spartacus Gods of the Arena, Spartacus Gods of the Arena izle, Spartacus Gods of the Arena 4. bölüm, Spartacus Gods of the Arena 720p, Spartacus Gods of the Arena HDTV,Spartacus Gods of the Arena 4. bölüm izle

Bölüm izle, Spartacus: Gods Of The Arena 4. Bölüm seyret, Spartacus: Gods Of The Arena 4. Bölüm tek parça izle

Kavak Yelleri 149. Bölüm izle 12.02.2011



 12.02.2011 Kavak Yelleri 149.Bölüm Fragmanı izlekavak yelleriKavak Yelleri 149.Bölüm Fragmanı, Kavak Yelleri 149

Kavak Yelleri 149. Bölüm izle 12.02.2011
Aslı ile Efe mutluluğa yelken açıyor
Efe ile Aslı, kaldıkları yerden mutluluğa yelken açarlar. Aslı’nın, Ayşe’nin ölümü ile ilgili savcılığa gitmesi gerekmektedir. Aslı savcılıkta zor anlar yaşar. Efe çok istemesine rağmen Aslı’nın yanında olamaz. Güven ise Aslı’yı bir an olsun yalnız bırakmaz. Bununla birlikte Rıfat ve oğulları ceza almadan kurtulmanın bir yolunu ararlar. Aslı onları engelleyebilecek mi? Deniz, baba olacağını öğrenmiştir. Özge ise Deniz’i kaybetmemek için elinden geleni yapar. Deniz, Özge ile yollarını ayırır ve Mine’ye sürpriz bir teklifte bulunur. Özge ise Deniz’in peşini bırakacak gibi değildir. Bununla birlikte, Mine’nin hamileliğini Duygu da öğrenir. Mine, Duygu’nun elinde oyuncağa dönüşür. Mine’nin intikamı fena olacaktır. Güven, Aslı’yı mutlu etmek için elinden geleni yapar. Aslı’dan bir umut beklediğini dile getirir. Aslı’nın söyleyecekleri ise Güven’in kalbinde derin bir yara açar.

Torba yasa tasarısında (af tasarısı) yapılan yeni değişiklikler

torba kanun, torba kanun 2011, Torba Kanun hayatımızda neleri değiştirecek, torba kanun tasarısı, torba kanun tasarısı 2011

Torba yasa tasarısı

Trafik kazasında yaralananların tedavi giderlerini, sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) karşılayacak.


Tasarıda yapılan değişiklikle araçların tescili ve hurdaya ayrılması işlemlerinin trafik tescil kuruluşlarının yanı sıra, Emniyet Genel Müdürlüğünce belirlenen kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerince de yapılmasına imkan tanınıyor.

Buna göre, araç sahipleri, tescili zorunlu ve ilk tescili yapılacak olan araçların satın alma veya gümrükten çekme tarihinden itibaren 3 ay içinde, araçların hurda durumuna gelmesi halinde ise 1 ay içinde tescilin silinmesi için ilgili trafik tescil kuruluşuna veya Emniyet Genel Müdürlüğünün belirleyeceği kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerine başvurmak zorunda olacak.

İlk tescili yapılan araçlar için düzenlenen geçici belgelerin geçerlilik süresi içinde, trafik belgesi alma zorunluluğu aranmayacak. Böylece, araç tescil ve sürücü belgesi işlemlerinin elektronik ortamda yapılması amacıyla yürütülen proje kapsamında, ilk tescili yapılacak araçlar için trafik belgesi yerine düzenlenecek ''tescile ilişkin geçici belgenin'' geçerlilik süresi içinde bu araçlara ceza uygulanamayacak.

Yeni araçların tescilleri, belge düzenlenmesi, kişiselleştirilmesi, belgelerin basımı, ilgililerine elden veya posta aracılığıyla teslimi işlemleri, Emniyet Genel Müdürlüğü veya bağlı trafik tescil kuruluşlarınca yapılacak. Emniyet Genel Müdürlüğü, ilk tescil işlemlerini elektronik ortamda yapmak, elektronik ortamda oluşturulan bir ay süre ile geçerli tescile ilişkin geçici belgeyi basmak ve araç sahibine vermek üzere, kamu kurum ve kuruluşları ile gerçek veya özel hukuk tüzel kişilerini yetkilendirebilecek. Araca ait kişiselleştirilen belgelerin basımı ve araç sahiplerine elden veya posta yoluyla teslimi, kamu kurum ve kuruluşları ile özel hukuk tüzel kişilerine de yaptırılabilecek.

Böylece, ikinci el araçların trafik tescil bürolarına ve vergi dairelerine gidilmeden sadece notere gidilerek satış ve devir işlemlerinin yapılması, ruhsatın ve diğer belgelerin posta yoluyla araç sahibine gönderilmesi uygulamasında olduğu gibi, yeni araçların satışında da ruhsat, posta yoluyla araç sahibine gönderilecek ve bürokrasi azaltılmış olacak.

Tescil belgesinin bir ay içinde teslim edilememesi halinde, araç sahibine sorumluluk yüklenemeyecek.

Bu işlemler sırasında, kanun ve yönetmelikte belirlenen usul ve esaslara aykırı hareket edenlere 10 bin TL idari para cezası verilecek.

Zorunlu mali sorumluluk sigortası pulunun, araçların ön camına yapıştırılması mecburiyeti kaldırılacak.

Yabancı plakalı araçların Türkiye'de geçerli sigortaları yoksa zorunlu mali sorumluluk sigortasını ülkeye girerken yaptıracak.

-KAZAZEDENİN TEDAVİSİNİ DEVLET YAPACAK-

Trafik kazaları sebebiyle üniversitelere bağlı hastaneler ve diğer resmi ve özel sağlık kurum ve kuruluşlarının sundukları sağlık hizmet bedelleri, kazazedenin sosyal güvencesi olup olmadığına bakılmaksızın SGK tarafından karşılanacak.

Trafik kazalarına sağlık teminatı sağlayan zorunlu sigortalarda; sigorta şirketlerince yazılan primlerin ve güvence hesabınca tahsil edilen katkı paylarının yüzde 15'ini aşmamak üzere, Hazine Müsteşarlığınca belirlenen tutarın tamamı sigorta şirketleri ve güvence hesabı tarafından SGK'ya aktarılacak. Bu tutar ilgili sigorta şirketleri için ayrı ayrı belirlenecek. Aktarım ile sigorta şirketlerinin ve güvence hesabının teminat kapsamındaki yükümlülükleri sona erecek. Bakanlar Kurulu, bu tutarı yüzde 50'sine kadar artırmaya ve azaltmaya yetkili olacak.

Sigorta şirketleri ve güvence hesabınca ödenecek tutarın, süresinde ödenmemesi halinde gecikme cezası uygulanacak.

-STAJYER ÇALIŞTIRMA-

Tasarıyla mesleki eğitim gören öğrencilerin staj yapabilecekleri işyeri sayısı artırılıyor.

10'un üzerinde işçi çalıştıran işyerleri, stajyer uygulama kapsamına alınacak. İşyerinde staj yapan öğrencilerden 18 yaşını bitirenlere asgari ücretin üçte biri oranında ücret verilecek. 20'nin üzerinde işçi çalıştıran işyerlerindeki stajyerlere ise asgari ücretin üçte ikisi oranında ücret ödenecek.

Bakanlar Kurulu, 5 ve üzerinde işçi çalıştıran işyerlerini de stajyer uygulama kapsamına almaya yetkili olacak.

Mevcut düzenlemede yalnızca 20'nin üzerinde işçi çalıştırılan işyerleri stajyer uygulama kapsamında bulunuyor ve stajyerlere de asgari ücretin üçte ikisi oranında ücret veriliyordu.

Yeşil kart sahibinin, sigortalı olarak işe başlaması ve genel sağlık hizmetleri sigortasından yararlanması halinde kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin yeşil kartları askıya alınacak. Bu kişinin genel sağlık hizmetlerinden yararlanma hakkı sona erdiğinde, kendisi ve bakmakla yükümlü olduğu kişilerin yeşil kart sahipliği devam edecek.

Kısmi süreli çalışanların işsizlik ödeneğinden yararlanabilmelerine engel teşkil eden düzenleme, İşsizlik Sigortası Kanunundan çıkarılıyor. Buna göre, ''hizmet akitlerinin sona ermesinden önceki son 3 yıl içinde en az 600 gün sigortalı olarak çalışıp işsizlik sigortası primi ödemiş ve işten ayrılmadan önceki son 120 gün içinde prim ödeyerek sürekli çalışmış olma'' koşulu, ''bu kanunda yer alan prim ödeme koşullarını sağlamış olma'' şeklinde değiştiriliyor.

-KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ-

Kısa çalışma ödeneğinin uygulama alanı genişletilerek ödenek miktarı yeniden düzenleniyor. Buna göre, genel ekonomik, sektörel veya bölgesel kriz nedeniyle haftalık çalışma sürelerinin geçici olarak azaltılması, işyerinin faaliyetinin kısmen veya geçici olarak durdurulması hallerinde işyerinde 3 ayı aşmamak üzere kısa çalışma yapılabilecek.

İşsizlik Sigortası Fonundan kısa çalışma ödeneği verilecek. Ödenek, brüt ücretin yüzde 60'ı oranında olacak. Miktar, asgari ücretin brüt tutarının yüzde 150'sini geçemeyecek. Bakanlar Kurulu, kısa çalışma ödeneğinin süresini 6 aya kadar uzatmaya yetkili olacak.

-İLK DEFA İŞE ALINACAKLARIN PRİMLERİ-

Tasarıyla 31 Aralık 2015 tarihine kadar ilk defa işe alınacak her bir sigortalı için, özel sektör işverenine sigorta primi desteği getiriliyor.

Buna göre, 31 Aralık 2015 tarihine kadar işe alınan sigortalının, sigorta primlerinin işverene ait tutarı, işe alındıktan sonra belirli sürelerle İşsizlik Sigortası Fonundan karşılanacak. 18 yaşından büyük ve 29 yaşından küçük erkeklerin 24 ay süreyle meslek belgesi sahiplerinin belgelerinin niteliğine göre 48 ay veya 36 ay süreyle 29 yaşından büyük erkeklerin meslek belgelerine göre 24 ay süreyle çalışırken, bu düzenlemenin yürürlüğe girdiği tarihten sonra mesleki yeterlilik belgesi alanlar, mesleki ve teknik eğitimini tamamlayanlar veya işgücü yetiştirme kurslarını bitirenlerin 12 ay süreyle Türkiye İş Kurumuna kayıtlı işsizler arasından işe alınmaları halinde de ilave 6 ay süreyle işverene ait primleri karşılanacak.

Sigortalı bu destekten bir kez yararlanabilecek. İşverene ait primlerin fondan karşılanması için, işverenin SGK'ya prim, para ve gecikme cezası borcu bulunmaması gerekecek.

Sigorta prim desteği süresi, Bakanlar Kurulu'nca 5 yıla kadar uzatılabilecek.

Kayıtdışı çalıştırma ve kaçak yabancı çalıştırma konusundaki denetimler sıkılaştırılacak. Yabancıların çalışmalarında işverenin yükümlülüklerini yerine getirip getirmediği müfettişlerce denetlenecek.
haberler

Akasya Durağı 108.Bölüm Fragmanı 19 Şubat 2011

Akasya Durağı 108.Bölüm izle, Akasya Durağı 108.Bölüm full izle, Akasya Durağı 108.Bölüm hd izle, Akasya Durağı 108 19 Şubat 2011, Akasya Durağı 108.Bölüm fragmanı izle, Akasya Durağı 19 Şubat 2011 bölümü izle, Akasya Durağı 108.Bölüm izle, Akasya Durağı 109.Bölüm izle, Akasya Durağı 109.Bölüm fragmanı izle




Akasya Durağı 108. son bölümünde neler olacak? Akasya Durağı 108. en son bölüm fragmanı izle. Akasya Durağı 108.Bölümü izleyebilirsiniz. Akasya Durağı 19 Şubat 2011 yeni bölüm izle Akasya Durağı dizisini kaçırmadan full hd izleyin , Akasya Durağı 108 19 Şubat 2011 Kanal D ekranlarında


Fragman Henüz yayınlanmamıştır.

Akasya Durağı 107.Bölüm HD izle

Akasya Durağı 107. Bölüm Fragmanı HD Kalitesiyle İzle

Akasya Durağı 107. Bölüm Fragmanı HD Kalitesiyle İzle
Akasya Durağı yeni bölüm fragmanı yayınlandı.Akasya Durağında yine kahkaha dolu anlar yaşanıyor.Akasya Durağı 107.yepyeni bölüm fragmanı ve özeti izle...

Fato Aney yine Seyit"e kuma getirme planları yaparken, Kübra adındaki dolandırıcı genç kız, Seyit"in evinin kapısına dayanır. Kübra erkekleri evlenme vaadiyle kandırıp, düğün günü altınları alıp kaçmaktadır ve yine böyle bir plan içindedir.

Akasya Durağı 107.Bölüm Fragmanı Tıklayın!

Aney, Kübra"nın gerçek niyetini bilmediğinden onu Seyit"e kuma almaya karar verir. Arif, Bahar adındaki genç ve güzel bir kızı kapkaççıdan kurtarır ve bu arada kıza aşık olur. Bahar aslında polistir ve Arif"e bunu söylememiştir. Bahar, hayat kadını kılığına girerek, fuhuş çetesinin çökertmekle görevlendirildiği operasyon esnasında, Seyit tarafından görülür. Seyit, bunu Arif"e söyler. Arif, Bahar"ın temiz bir kız olduğunu savununca, şoförler ona yardım etmeye kalkışırlar ve kendilerini fuhuş operasyonunun göbeğinde bulurlar. İki kadın soyguncu, kuyumcu soyacaktır. Safiye ve Dilek aynı sırada kuyumcuya gelirler ve tesadüfler sonucu bu soyguna adları karışır. Safiye ve Dilek ne olduğunu anlamadan kendilerini nezarette bulurlar. Sinan taksit borcunu geciktirdiği için, haciz memurları eve hacze gelirler. İcra görevlileri, evdeki eşyaları götürürler. Sinan kendisini Şaziment"e ve Gülbin"e affettirmek için Yunanistan"a gezi düzenleyen bir tur şirketiyle anlaşır. Biletlerini alır ve gönderir. Ancak Sinan büyük bir tuzağın içine düşmüş haldedir ve karısı ile kaynanasını insan tacirlerinin eline teslim etmiştir.

Gaziantepspor Galatasaray Maç Özeti Golleri

Süper Lig Maç Özetleri, Türkiye Ligi Maç Özetleri, Türkiye Süper Lig Maç Özetleri, Bu Haftanın Maç Özetleri, Maç Özetleri, Süper Lig Özetleri, Süper Lig Sonuçları


04 Şubat 2011 Gaziantepspor Galatasaray Maçı Özeti, Golleri İzle04 Şubat 2011. Gaziantepspor Galatasaray Maçı Özeti, Golleri İzle. Gaziantepspor Galatasaray Maçı Özeti, Golleri. Golleri Gaziantepspor Galatasaray Maçı Özeti, Golleri Seyret Gaziantepspor Galatasaray Maçı Özeti, Golleri Golleri İzle






Videolar Biraz Geç Yükleniyor. Lütfen Bekleyiniz…
Video source & hosted by:youtube.com

Sivasspor Trabzonspor Maç Özeti Golleri izle

trabzonspor-sliege
sivas Trabzon maçı izle, Trabzonspor - Sivasspor maç sonrası kolbastı şov video, Trabzonspor 3-2 Sivas maçı golleri özeti izle, Trabzonspor Sivasspor, Trabzonspor Sivasspor maç kadroları ve 11 leri, Trabzonspor Sivasspor maç özeti, Trabzonspor Sivasspor maçı, Trabzonspor Sivasspor maçı 11 eylül, Trabzonspor Sivasspor maçı geniş özeti, Trabzonspor Sivasspor maçı özeti 22 09 2010, Trabzonspor Sivasspor özeti video, Trabzonsporlu futbolcuların Sivas maçı sonrası kolbastı video şovu izle

Trabzonspor 3-2 Sivasspor maçı golleri video izle
Spor Toto Süper Lig’de 21. hafta maçında Sivasspor Trabzonspor 12 Şubat 2011 karşılaştı .Sivas 4 eylül stadında oynanan maçtaSpor Toto Süper Lig’de 21. hafta maçında Sivasspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Sivass 4 Eylül Stadı’nda oynanan zorlu mücadelede gülen taraf 2-1′lik skorla konuk ekip Trabzonspor oldu. İkinci yarının ilk üç maçında sadece iki puan alarak zirvede önemli kayıplar yaşayan bordo-mavili ekip, ligin ikinci yarısında ilk kez 3 puanı hanesine yazırdırmayı başardı.Trabzonspor’a galibiyeti getiren golleri 1. dakikada Jaja, 71 ve 84. dakikada Burak Yılmaz kaydetti. Sivasspor’un golleri ise 63. dakikada Grosicki ve 83. dakikada Kamanan’dan geldi.
Bu galibiyetin ardından Trabzonspor puanını 47′ye yükseltirken, Sivasspor 16 puanda kaldı.
SİVASSPOR: Korcan, Uğur, Navratil, Hayrettin, Ziya, Grosicki, Kadir, Rada, Erman, Mehmet Yıldız, Eneramo
TRABZONSPOR: Onur, Serkan, Mustafa, Glowacki, Piotr Brozek, Selçuk, Colman, Burak, Engin, Jaja, Umut
İLK DAKİKADA TOP AĞLARDA!
4 Eylül Stadı’nda takımlar daha sahadaki yerini almadan gol geldi. Sivasspor orta sahada topu kaptırınca Trabzonspor hızlı atağa çıktı. Mücadeleinin ilk dakikasında Engin’in derinlemesine pasında savunma arkasına sarkan Jaja, kaleci Korcan’ın yanında meşin yuvarlağı filelere göndererek takımını deplasmanda öne geçirdi.

SİVASSPOR GEMİLERİ YAKTI
Kalesinde henüz birinci dakikada gol gören Sivasspor kaybedeceği pek fazla bir şey olmadığı için santrayla birlikte Trabzonspor kalesine yüklenmeye başladı. Kanatlardan ceza sahasına inen ev sahibinin net fırsatlarından bordo-mavili takımın kalecisi Onur gole izin vermedi.

FARKI AÇMAYI BAŞARAMADI

Erken golle öne geçen Trabzonspor, Sivasspor’un atakları karşısında kalesini gole kapatmayı başarırken, zaman zaman da rakip savunmada bulduğu boşluklarla net fırsatlar yakaladı. Bordo-mavili takımı bu pozisyonlarda golü bulamazken, Jaja’nın 41. dakikada attığı gole benzer bir pozisyonda meşin yuvarlağı dışarı göndermesi saç baş yoldurdu. İlk yarıda başka gol olmayınca devreye 1-0′lık Trabzonspor galibiyetiyle gidildi.
GROSİCKİ’NİN KAFASINDA ONUR UZADI!
İkinci yarı başlarken Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay oyuncu değişikliğine gitti. Çalımbay, Rada’ya bu yarıda formaz vermezken yerine Mehmeh Nas’ı aldı. Değişiklikle ikinci yarıya başlayan kırmızı-beyazlılar, beraberlik golü için Trabzonspor kalesine ataklarını sıklaştırdı. 56. dakikada ise Enaramo’nun yerine Suarez oyuna dahil oldu.
Çalımbay’ın müdahalelerinin ardından 61. dakikada gelişen Sivasspor atağında sağ kanattan yapılan ortaya kale sahası önünde Grosicki kafayı vurdu ama köşeye giden topu kaleci Onur harika bir refleksle çıkarmayı başardı.

SİNYALİ DAHA ÖNCE VERDİ!

Sivasspor’un etkili olduğu dakikalarda gösterdiği performansla öne çıkan ve bordo-mavili savunmayı en çok zorlayan Grosicki, 63. dakikada Onur’u mağlup ederek skora dengeyi getirdi. Grosicki’nin ceza sahasının önünden çektiği şutta Colman’a çarpan top kaleci Onur’un bakışları arasında ağlara gitti ve durum 1-1 oldu.

SERKAN’IN UZUN PASINDA BURAK CEZAYI KESTİ 

Kalesinde beraberlik golünü gören Trabzonspor, Sivasspor’un baskısı altında geçen dakikalarda organize ataklar geliştirmekte oldukça zorlandı. Yarı sahasından çıkmayan bordo-mavili takım, 71. dakikada kontratakla yeniden öne geçmeyi bildi. Bu dakikada Serkan’ın yarı sahasından attığı uzun pasta savunma arkasına sarkan Burak, kaleci Korcan’ın yanından topu filelere göndererek takımını 2-1 öne geçirdi.
KAMANAN ATTI; BURAK SANİYELER SONRA CEVAP VERDİ!
Son bölüme yaklaştıkça nefeslerin kesildiği mücadelenin 83. dakikasında Grosicki’nin hazırladığı pozisyonda Kamanan topu filelere gönderek maçta durumu 2-2′ye getirdi.
Kalesinde gördüğü golün ardından panik yapmayan Trabzonspor santrayla birlikte geliştirdiği atakta Burak Yılmaz’ın ayağında gelen golle saniyeler sonra yeniden öne geçti. Mücadelenin geri kalan bölümünde başka gol olmayınca Trabzonspor ligin ikinci yarısındaki ilk galibiyetini almış oldu.

Sivasspor-Trabzonspor maçı canlı izle

 lig tv Trabzonspor - Sivasspor maçıTrabzonspor - Sivasspor maçı izle,Trabzonspor - Sivasspor maçı online izleTrabzonspor - Sivasspor

Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- izle (canlı maç izle)

Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izle. Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izleyin. Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izlemek için tıklayınız. İşte Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- canlı maç izle. LİG TV izle. LİG TV canlı izle. Canlı maç izle. Canlı maçı izle. LİG TV canlı izle. Justin tv izle.


Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak. Sivasspor Trabzonspor maçı 12 Şubat saat:16:00'da LİG TV'den canlı olarak yayınlanacak...

Ligde alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sivasspor, şampiyonluğu kovalayan Trabzonspor‘u yarın saat 16.00‘da Sivas 4 Eylül Stadı‘nda konuk edecek.

Ligin köklü ekiplerinden Trabzonspor ile ligde 6. sezonunu yaşayan Sivasspor, yarınki maçla birlikte 12. randevularına çıkacaklar.

İki ekip arasında geride kalan 11 maçın 5‘inden (biri hükmen) Sivasspor, 4‘ünden Trabzonspor galip ayrılırken, 2 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

İki ekip arasında ligde yapılan son 3 maçı Trabzonspor kazandı.

Sivasspor, rakibini en son 2008-2009 sezonunda Sivas‘ta yenmeyi başarmıştı.

Sivasspor rakibiyle iç sahada oynadığı 5 maçın 4‘ünden galibiyetle, birinden mağlubiyetle ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig'de ikinci yarıya iyi başlangıç yapamayan Trabzonspor, hafta sonu deplasmanda Sivasspor ile oynayacağı maç öncesi de savunmasında sıkıntı yaşıyor.

Bordo-mavili takımda stoper oyuncuları Giray ve Tayfun ile sol bek Hrvoje Cale kart cezaları, Egemen ise sakatlığı nedeniyle Sivasspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Bu futbolcuların yanı sıra omzundaki sakatlık nedeniyle milli takım kampından çıkarılan kaleci Onur'un ise Sivasspor maçına yetiştirilmesi için tedavisi sürüyor. Omzu bandaja alınan futbolcunun forma giyip giymeyeceğinin maç günü belli olacağı belirtiliyor.

Bordo-mavili takımda stoperde Glowacki-Mustafa Yumlu ikilisi, sol kanatta da Piotr Brozek'in forma giymesi bekleniyor.

Onur'un oynayamaması halinde de kaleyi Tolga Zengin koruyacak.

Sivasspor çıkış arıyor


Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay Trabzonspor maçı öncesi 4 Eylül Stadyumu’nda düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtladı. Artık telafisi olmayan maçlar oynayacaklarını belirten Çalımbay hafta sonu oynayacakları Trabzonspor maçından seyircinin de desteğiyle iyi bir şekilde ayrılmak istediklerini kaydetti. Çalımbay, "Bizim için şuanda önemli olan puan ve puanlar.

Bizi en çok memnun eden şey futbolcu arkadaşlarımızın gösterdiği gayret, istek, arzu. Tabi ki şanssızlığımızı mutlaka bir gün kıracağız. Onun için önemli olan son üç maçta oynadığımız oyunu devam ettirmemiz gerekiyor, hatta daha üzerine çıkmamız gerekiyor. Çünkü Trabzonspor takımı gerçekten iyi bir takım. İyi oyunculardan kurulu bir takım. Ligin ilk yarısına baktığımızda sekiz tane deplasmana altı galibiyet iki beraberliği var. Deplasmanlardabüyük başarısı olan bir takım. Onun için de bizim kendi sahamızda çok dikkat etmemiz gerekiyor.
Sivasspor Trabzonspor maçı LİG TV izle- Justin tv LİG TV maçını izleyin

Biz hiçbir zaman içeride, dışarıda diye takım ne ayırdık ne de oynadığımız takıma göre geri çekilme gibi bir düşüncemiz olmamıştır, her zaman galibiyet için oynamışızdır. Burada da yine aynı şekilde olacak. Çünkü baktığımız zaman konum itibariyle söylüyoruz çok ihtiyacımız var ve zamanda daralıyor. Ligin başı olsaydı ve bu kadro olsaydı kesinlikle hiç acele etmezdim. Çünkü üç, dört hafta sonra bu takım çokiyi olacak. Çünkü bütün futbolcularımız iyice uyum sağlayacaklar. Ama şuanda baktığımız zaman zaman daralıyor ve zor maçlar oynadık bugüne kadar. Onun için bundan sonraki her maç bizim için hayati derecede önemli. Çünkü telafisi çok zor maçlar oynuyoruz" dedi. Trabzonspor maçı öncesi takımda eksik futbolcunun olmadığının da altını çizen Teknik Direktör Çalımbay, Trabzonspor takımı için takım olarak önlem alacaklarını kaydetti. 

Çocuklar Duymasın Sevgililer Günü Bekarlar Single partisi

Sevgililer günü yaklaşırken herkesi bir telaş alır. Meltem Haluk’un bu özel günü kutlamayacağını düşünürken Haluk’un jestleri Meltem’i şok eder. Haluk’un bu jestlerinin nedeni anlaşılınca ortaya birbirinden komik sahneler çıkar…Havuç sevgililer gününe sevgilisi olmadan girmek istemez ve ev arkadaşları Basri ve Teo ile iddiaya girer. Sevgililer gününe kadar Havuç’un bir sevgili bulması lazımdır… Havuç’un aklına parlak bir fikir gelir. Bir sosyal paylaşım sitesine ilan veren Havuç sevgili adaylarını beklemeye başlar…






Zero Tuna sevgililer gününde Gönül’e tek taş yüzük alıp evlilik teklifi yapacaktır. Tuna’nın yüzüğü vermek için düşündüğü orijinal fikir beklemediği bir biçimde sonuçlanır.
Hüseyin ve Şükrü sevgililer gününü fırsata çevirmek için kolları sıvar… Kırmızı gül işine giren ikiliyi bazı komik sürpriz beklemektedir…

Denizlispor – Akhisar Belediye maçı özeti video 12 Şubat 2011

Denizlispor-Akhisar Belediyespor maçı Trt 1 canlı izle 12 02 2011
Bank Asya 1. Liginin 21. haftasında Denizlispor ile Akhisar Belediyespor takımları Denizli Atatürk Stadında karşı karşıya geliyor.Maç saat 14.00 başlayacak.Karşılaşma Trt 1 den canlı olarak yayınlanacak

Denizlispor – Akhisar Belediye maçı canlı izle

Denizlispor-Akhisar Belediyespor maçı Trt 1 canlı izle 12 02 2011
Bank Asya 1. Liginin 21. haftasında Denizlispor ile Akhisar Belediyespor takımları Denizli Atatürk Stadında karşı karşıya geliyor.Maç saat 14.00 başlayacak.Karşılaşma Trt 1 den canlı olarak yayınlanacak
Akhisar Belediye-Denizlispor canlı izle,Akhisar Belediye-Denizlispor maçını izle,Akhisar Belediye-Denizlispor justin tv izle

Beyaz Show 11 Şubat 2011 izle

11 Şubat 2011 Beyaz Show izle, Beyaz Show, Beyaz Show 11 Şubat 2011 izle, Beyaz Show 11 şubat izle, Beyaz Show Full izle, Beyaz Show Full izle 11 Şubat 2011, Beyaz Show İzle



Bölüm henüz yayınlanmamıştır.

Geniş Aile 76.Bölüm izle



geniş aile 76. bölüm fragmanı, geniş aile 76 bölüm fragmanı, genis aile 76.bolum fragmani, genis aile 76 bolum fragmani, genis aile 76. bolum fragmani

Geniş Aile 76.Bölüm izle izle

Geniş Aile 76.Bölüm izle

Çocuklar Duymasın Berke Nihat Doğan taklidi

Çocuklar Duymasın Berke Nihat Doğan taklidi, Çocuklar Duymasın Berke Nihat Doğan taklidi izle






Thumbnail

Çocuklar Duymasın Berke Nihat Doğan taklidi  

Featured Video

Popüler Yayınlar