Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

14 Şubat 2011

Şafak Sezer uçan adam reklamı

Şafak Sezer uçan adam reklamı



Ali Ağaoğlu nun cebinden çıkan paralar şaşırttı

Ali Ağaoğlu nun cebinden çıkan paralar şaşırttı


Ali Ağaoğlu nun cebinden çıkan





Beşiktaş – Dinamo Kiev maç özeti ve golleri

17 şubat 2011 beşiktaş dinamo kiev maçı golleri, dinamo beşiktaş maç özeti izle





UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 17 Şubat 2011 perşembe günü karşılaşıyor.Beşiktaş Fiyapı İnönü Stadı’nda oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak.Karşılaşma Star Tv den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı canlı izle

Beşiktaş – Dinamo Kiev, Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı , Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı canlı izle



Beşiktaş – Dinamo Kiev maçı canlı Star Tv izle, Bjk – D.Kiev maçı izle
UEFA Avrupa Ligi’ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev ile 17 Şubat 2011 perşembe günü karşılaşıyor.Beşiktaş Fiyapı İnönü Stadı’nda oynanacak olan maç saat 20.00 de başlayacak.Karşılaşma Star Tv den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş – Fenerbahçe maç özeti canlı izle video golleri izle

Beşiktaş 1-1 Fenerbahçe maçı geniş özeti izle
Spor Toto Süper Ligi 22. hafta maçında Beşiktaş -Fenerbahçe ile 20 Şubat Pazar günü karşılaşıyorlar.Haftanın en önemli derbi maçında Beşiktaş Fi-Yapı inönü stadında oynanacak olan Fb -Bjk maçı saat19.00 da başlayacak.Karşılaşma Lig tv den canlı olarak yayınlanacak.

Fulham 0-0 Chelsea maç özeti izle video 14 02 2011




İngiltere Premier Ligi’nin 27. haftasında oynanan Londra derbisinde Fulham sahasında Chelsea ile 0-0 berabere kaldı.Craven Cottage Stadı’nda oynanan karşılaşmada konuk ekip Chelsea çok sayıda gol girişiminde bulunmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı.Fulham takımında Clint Dempsey mücadelenin 90+3. dakikasında penaltı atışından yararlanamadı.Bu sonucun ardından Chelsea puanını 45′e yükselterek 5. sırada yer alırken, Fulham ise 31 puana ulaştı ve 12. sırada yer aldı.
Chelsea – Fulham karşılaşmasını izliyenler arasında Chelsea’nin eski teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho’da vardı.

Ezel son bölüm izle Ezel 54. bölüm izle 14 Şubat 2011 Atv izle



Ezel dizisi 54 bölümü yeni sezonda 14 Şubat 2011 pazartesi Atv de ekranlara geliyor Ezel dizisinin Atv 54 bölüm yeni sezonda yine ilgi çekecek Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar’ın üstlendiği bir “Ay Yapım” yapımı olan “EZEL” in başrollerini Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Sarp Akkaya, Salih Kalyon, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz paylaşıyor.

Samsunspor 0-0 Kartalspor maç özeti izle

kayseri-erciyes-samsunspor1


Samsunspor 0-0 Kartalspor maç özeti
Bank Asya 1. Ligi 21 .hafta maçında Liderlik mücadelesi veren Samsunspor düşmeme mücadelesi veren Samsunspor ile 14 Şubat 2011 pazartesi akşamı karşılaşıyor.Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanan mücadele 0-0 golsüz sonuçlandı.Karşılaşmanın 34.dakikasında Kartalspor’dan Erhan Yılmaz ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını yanlız bıraktı.Alacağı bir galibiyetle liderlik koltuğuna oturma şansı bulunan Samsunspor bu beraberlikle önemli bir fırsatı kaçırmış oldu.Samsunspor bu beraberlikle puanını 34′e yükseltirken ; Kartalspor ise 17 puana çıktı.
Samsunspor gelecek hafta Boluspor ile deplasmanda ; Kartalspor ise kendi sahasında Diyarbakırspor ile oynayacak.

Fenerbahçe 2–0 Kayserispor maç özeti Fb Aşkı klibi




-Fenerbahçe 2-0 Kayserispor maçı golleri izle
Spor Toto Süper Lig 21. hafta maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u 2-0 yenerek, galibiyet serisini sürdürdü. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki karşılaşmada Fenerbahçe’nin gollerini 3. dakikada Niang, 60. dakikada Lugano kaydetti.Spor Toto Süper Lig’de 21. haftanın son maçında Fenerbahçe, Kayserispor’u 2-0 yenerek, averajla ikinciliğe yükseldi.
Fenerbahçe ligde en önemli virajı geçti.Kayserispor’u Sevgililer Günü’nde yenerek geçti.Fenerbahçeliler’e en büyük hediye geldi.İstanbul’da soğuk bir kış akşamı.. Sevgililer için önemli bir gece.. www.kanaryaspor.com Futbol aşıkları için de öyle elbette.. İkisini bir arada yaşayanlar, Sevgililer Günü’nde, sevgilileriyle Şükrü Saracoğlu’nda buluştu
7’den 70’e Fenerbahçeliler futboldaki aşklarıyla bir araya geliyor.. Fenerbahçe takımı da öyle.. “Bitmez tükenmez aşkımız” yazılı bir pankartla sahaya çıkıyor Fenerbahçeli futbolcular ve “Tek Aşkım Kanarya” diyen taraftarlarına kırmızı güllerle ilanı aşk ediyorlar.. Tam bir aşk gecesi..Bu arada Sevgililer Günü nedeniyle tribünlerde evlilik teklifleri çoğunlukta, ancak kandil mesajları da unutulmamış.

Fenerbahçe Kayserispor Maçı 14.02.2011

Kadıköy'de zirve yürüyüşü!


Lig tv canlı, Justin tv izle, Lig tv izle, Canlı maç izle, Bedava Lig tv, Maç izle,Maç özetleri, Lig Tv, Justin tv, Ligtv izle



90.Dakika :
Hakem Fırat Aydınus maçı bitiren düdüğü çalıyor. Fenerbahçe kendi sahasında karşılaşmayı 2-0 kazanarak haftayı 3 puanla kapatıyor ve puanını 45'e yükselterek averajla 2. sıraya yükseliyor.
90.Dakika :
Kayserispor'da Ziani sol korner çizgisi yanından serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
90.Dakika :
Fenerbahçe'de Bekir rakibi Amrabat'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
90.Dakika :
4. Hakem Mete Kalkavan maçın sonuna 3 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
89.Dakika :
Kayserispor gole çok yaklaştı. Ziani sol korner çizgisi yanından serbest vuruş kullandı, arka direğe ortasını yaptı, Semih Aydilek yükseldi kafayı vurdu top ağlara gitti ama hakem öncesinde ofsayt kararı vererek golü geçersiz saydı.
88.Dakika :
Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 38 numarayla Mehmet Topuz Giren oyuncu 6 numarayla Bekir
86.Dakika :
Fenerbahçe atağında Niang ceza sahası içinde topla buluştu, Alex'le oynamak istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
85.Dakika :
Fenerbahçe atağında Niang sol kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine girdi, yanında Semih'e pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
84.Dakika :
Kayserispor'da Semih Aydilek hakemi aldatmaya yönelik hareket yapınca Sarı Kart gördü.
83.Dakika :
Kayserispor atağında Semih Aydilek sağ kanattan çalımlarla ceza sahası içine girdi ve yerde kaldı ama hakem Fırat Aydınus devam kararı verdi.
82.Dakika :
Kayserispor atağında Hasan Ali sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
81.Dakika :
Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama etkisiz bir vuruş olunca top auta çıktı.
80.Dakika :
Fenerbahçe bu maçı kazanırsa puanını 45'e yükseltecek ve averajla 2. sıraya yükselecek.
79.Dakika :
Fenerbahçe atağında Semih sol kanattan ceza sahası önüne pasını verdi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
78.Dakika :
Fenerbahçe atağında Semih ceza sahası içine hareketlenen Cristian'a pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
77.Dakika :
Fenerbahçe atağında Cristian ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
76.Dakika :
Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Özer Giren oyuncu 23 numarayla Semih
75.Dakika :
Fenerbahçe'de Semih oyuna girmek için hazırlanıyor.
73.Dakika :
Kayserispor atağında Abdullah ceza sahası önünde topla buluştu şut açısı aradı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
72.Dakika :
Kayserispor'da Amisulashvili'nin tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
71.Dakika :
Kayserispor'da Amisulashvili bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
70.Dakika :
Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
68.Dakika :
Fenerbahçe atağında Özer sağ kanattan ceza sahası içine pasını verdi Alex hareketlendi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
67.Dakika :
Kayserispor atağında Kujovic ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.
65.Dakika :
Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içine arapasını verdi, Niang hareketlendi ama savunma araya girerek topu kazandı.
64.Dakika :
Fenerbahçe atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
62.Dakika :
Kayserispor atağında Selim topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
61.Dakika :
Fenerbahçe'de Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 92 numarayla Dia Giren oyuncu 16 numarayla Cristian
60.Dakika :
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Lugano ile 2. golü buldu.Alex sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Lugano iki kişi arasından yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Volkan Babacan'ın müdahelesine rağmen ağlarla buluştu.
58.Dakika :
Kayserispor atağında Selim ceza sahası içine yerden pasını verdi ama savunmada Selçuk araya girerek topu uzaklaştırdı.
57.Dakika :
Fenerbahçe'de Andre Santos rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
55.Dakika :
Kayserispor atağında Semih Aydilek ceza sahası içinde yerden kaleye şutunu vurdu ama etkisiz bir vuruş olunca top kaleci Volkan'da kaldı.
54.Dakika :
Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 3 numarayla Zalayeta Giren oyuncu 37 numarayla Kujovic
52.Dakika :
Kayserispor'da Hamza rakibi Dia'ya yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
50.Dakika :
Kayserispor atağında Amrabat sol kanattan rakiplerini geçerek ceza sahası içine girdi ama topu ayağından açınca pozisyon autla sonuçlandı.
48.Dakika :
Kayserispor atağında Hamza sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
47.Dakika :
Fenerbahçe atağında Selçuk ceza sahası içine yerden pasını verdi, Niang hareketlendi kaleci Volkan Babacan çıkarak topun sahibi oldu sonrasında kaleci Volkan Babacan topu elinden kaçırdı Niang tekrar topu almak istedi ama savunma son anda araya girerek topu uzaklaştırdı.
46.Dakika :
Fenerbahçe hakem Fırat Aydınus'un düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
45.Dakika :
Hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona eriyor.
45.Dakika :
4. Hakem Mete Kalkavan ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
44.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine yerden pasını verdi, Özer topla buluştu şut vurmak üzereyken savunma müdahele ederek tehlikeyi uzaklaştırdı.
43.Dakika :
Fenerbahçe atağında Niang sağ kanattan ceza sahası içine girdi, sar açıdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Volkan Babacan'da kaldı.
41.Dakika :
Kayserispor'da Selim sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
40.Dakika :
Fenerbahçe atağında Andre Santos sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama kaleci Volkan Babacan iki hamlede topun sahibi oldu.
38.Dakika :
Kayserispor atağında Selim ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top farklı şekilde auta çıktı.
37.Dakika :
Kayserispor atağında Amrabat sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Lugano topu uzaklaştırdı.
36.Dakika :
Fenerbahçe'de Andre Santos'un tedavisi tamamlandı ve maç devam ediyor.
34.Dakika :
Fenerbahçe'de Andre Santos bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
33.Dakika :
Kayserispor atağında Amrabat sağ korner çizgisi yanından ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Volkan'da kaldı.
32.Dakika :
Kayserispor'sa Santana sakatlandığı için zorunlu olarak değiştirildi.
31.Dakika :
Kayserispor'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 14 numarayla Santana Giren oyuncu 21 numarayla Semih Aydilek
30.Dakika :
Kayserispor'da Semih Aydilek birazdan oyuna girecek.
28.Dakika :
Kayserispor'da Selim sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Gökhan Gönül kafayla topu taca gönderdi.
26.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak uzaklaştı.
25.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası önüne yerden ortasını yaptı ama savunma Alex'ten önce araya girerek topu uzaklaştırdı.
24.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan çizgiye indi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
23.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia rakiplerini çalımlayarak ceza sahası içine girdi, kaleye sert vurdu ve top az farkla üstten auta çıktı.
21.Dakika :
Kayserispor atağında Amrabat ceza sahası içine arapas vermek istedi ama savunmada Lugano araya girerek topu uzaklaştırdı.
20.Dakika :
Fenerbahçe atağında Mehmet Topuz ,Niang'ın koşuyoluna pas vermek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.
19.Dakika :
Fenerbahçe atağında Alex ceza sahası içinde savunmadan seken topa yerden sert vurdu ve top az farkla yandan auta çıktı.
17.Dakika :
Kayserispor atağında Amrabat topla birlikte sol kanattan ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
15.Dakika :
Fenerbahçe atağında Andre Santos topla birlikte ceza sahası içine girmek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
13.Dakika :
Kayserispor atağında Amrabat sağ çaprazda ceza sahası içinde topla buluştu, uzak köşeye şutunu vurdu ve top az farkla auta çıktı.
12.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
11.Dakika :
Kayserispor'da Ziani sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Volkan çıkarak topu uzaklaştırdı.
10.Dakika :
Fenerbahçe atağında Niang sol çaprazdan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top doğrudan auta çıktı.
8.Dakika :
Fenerbahçe atağında Alex sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.
7.Dakika :
Fenerbahçe atağında Dia sol kanatta topla buluştu, ceza sahası içine orta yapmak istedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
6.Dakika :
Kayserispor atağında Ziani sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
5.Dakika :
Fenerbahçe atağında Niang topla beraber ceza sahası içine yöneldi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
4.Dakika :
GOOOOOLLLLL!!!!! Fenerbahçe Niang'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Kaleci Volkan Babacan topu uzaklaştırmak isterken top bir anda Mehmet Topuz'un önünde kaldı, Mehmet Topuz sağ kanattan topla ilerledi, ceza sahası içine yerden pasını verdi ve Niang altıpas önünde plase vuruşla topu ağlara gönderdi.
3.Dakika :
Kayserispor'da Serdar Kesimal rakibi Niang'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
2.Dakika :
Kayserispor atağında Selim sağ kanata doğru uzun oynadı ama top doğrudan taca çıktı.
1.Dakika :
Karşılaşma Kayserispor'dan Zalayeta'nın vuruşuyla başlıyor.
0.Dakika :
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe 42 puanla 3. , Kayserispor ise 39 puanla 4. sırada bulunuyor.
0.Dakika :
Spor Toto Super Lig 2010 - 2011 Sezonu 21.hafta kapanış karşılaşmasında Şükrü Saraçoğlu Stadında Fenerbahçe ve Kayserispor karşı karşıya geliyor.

Featured Video

Popüler Yayınlar