Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

09 Şubat 2011

Beşiktaş Karabükspor Maç özeti ve golleri

/ On : 06:52/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş Kardemir1-1 Karabükspor maçı geniş özeti video
Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta maçında Beşiktaş, ligin yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile 5 Şubat cumartesi günü karşılaştı.Beşiktaş İnönü Fi yapı stadında oynanan maçta verilip iptal edilen Karabük penaltısından sonra Karabükspor 55.dakikakda 1-0 öne geçti. Beşiktaş Deuminin kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı.Beşiktaşın direkten dönüp içeri giren topu hakem gol vermedi.Maçın son dakikalarında Tomiç kalesinde devleşti.Bu arada Hakem beşiktaşın direkten dönüp kaleye giren nizami golünü saymadı


Fi-Yapı İnönü Stadı’nda oynanan zorlu mücadele 1-1′lik beraberlikle sona ererken, maçın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu mücadelenin kader adamı oldu.Maçın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ikinci yarının 51. dakikasında Emenike’nin, Hakan’la çarpışması sonucunda ‘devam’ demesi, 77. dakikada ise Almeida’nın şutunda topun çizgiyi geçmediği yönünde karar vermesi mücadelenin önüne geçti. Ayrıca maç boyunda Abitoğlu’nun çaldığı düdükler iki takım futbolcularını da hayrete düşürdü.



BEŞİKTAŞ: Hakan, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İ.Üzülmez, Fernandes, Ernst, Hilbert, Simao, Nobre, Almeida
KARABÜKSPOR: Tomiç, Kerim, M.Hanifi, Deumi, Seriç, Bülent Kocabey, H.Özmert, H.Söyler, Birol, İlhan, Emenike
EMENİKE YERDE, KARAR DEVAM!
İkinci yarı durgun bir tempoda başarlarken, Beşiktaş savunması yine savunma arkasında kaçırdığı toplarla kalesinde ciddi tehlikeler vermeye devam etti. Bu pozisyonlardan birinde Emenike derinlemesine topta ceza sahası içinde Hakan ile karşı karşıya kaldı. Hakan’ın müdahalesinde Emenike yerde kaldı. Mustafa Kamil Abitoğlu devam ederken, Kardermir Karabüksporlu futbolcular penaltı diye itirazlarda bulundu.
SAVUNMA ARKASINA BİR TOP VE GOL!
KARABÜK EMENİKE İLE 1-0 ÖNE GEÇTİKardemir Karabükspor ataklarında Beşiktaş savunması çaresiz kalırken, yine arkaya düşen bir topta siyah-beyazlı ekip kalesinde golü gördü. 55. dakikada Emenike savunma arkasına atılan topta Sivok ve İbrahim Toraman’ın arasında sıyrılarak Hakan’ın solundan meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

DEUMİ’DEN TERS VURUŞ! BEŞİKTAŞ DENGEYİ BULDU!

Beşiktaş yediği golden sonra üzerindeki durgun görüntüyü attı ve santrayla birlikte rakip kaleye yüklenmeye başladı. Kardemir Karabükspor bu baskılı dakikalarda savunmasında çıkmakta zorlandı ve attığı golden dört dakika sonra ters bir vuruşta, meşin yuvarlağı bu kez ağlarında gördü. Simao’nun sol kanattan yaptığı ortada, Deumi, Almeida’dan önce tehlikeyi uzaklaştırmak isterken, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.
QUARESMA VE NECİP TAKVİYESİ
Golden sonra Beşiktaş’ta bir dakika bile kaybedilmeden galibiyet için iki oyuncu değişikliği yapıldı. Siyah-beyazlı ekipte Ekrem Dağ ile Manuel Fernandes kenara gelirken, Necip Uysal ile Ricardo Quaresma oyuna dahil oldu. Bu değişiklikten sonra Hilbert, Ekrem’in yerine sağ beke, Quaresma ise sağ açığa geçti. Necip ise orta sahada savunmaya dönük görev yaptı.
ALMEİDA’NIN ŞUTU ÇİZGİYİ GEÇTİ Mİ, GEÇMEDİ Mİ?
Maçta tansiyon tavan yaparken, Mustafa Kamil Abitoğlu zaman zaman çaldığı ve çalmadığı düdüklerle mücadelenin kader adamı oldu. Özellikle Emenike’nin penaltı pozisyonunda sonra Beşiktaş’ın da bir pozisyonunda Abitoğlu, yardımcısına da uyarak devam dedi. 77. dakikada Almeida’nın ceza sahası önünden sert şutunda top önce üst direğe sonra yere çarparak kaleci Tomic’in ellerinde kaldı. Abitoğlu bu pozisyonda devam diyerek tirbünlerin büyük tepkisini çekti.
 Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Beşiktaş oyunu Kardemir Karabükspor kalesine yıktı. Siyah-beyazlı ekip net fırsatlar bulmasına rağmen kaleci Tomic, kalesinde gole izin vermedi. Çalan son düdükle birlikte Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin hemen ardından Kardemir Karabükspor’a da iki puan kaptırmış oldu.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar