Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

16 Şubat 2011

Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı

/ On : 06:54/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
Bölüm Fragmanı izle,Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragman izle,Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı,Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı seyret,Kavak Yelleri 150


Kavak Yelleri dizisinin 19 şubat 2011 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlandıktan kısa bir süre sonra siteye eklenecektir. Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı nı burayı takip ederek izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler…



Kavak Yelleri 150.bölüm Fragmanı Kavak Yelleri 150.bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 150.bölüm Fragmanı 20 şubat Kavak Yelleri Güven diziden ayrıldı gibi gösterdi ve bizleir tesr köşeye yatırdı. Ölüme 4 ayı kalan efe bakalım neler yapacak. Sezon sonunda gerçekten ölecekmi yoksa aslımı kurtaracak onu göreceğiz. Nede osla doktor ya. Bu haftaki 150.bölümde gördükki aslı güvene yönelmiş durumda aslıyada efe bön bön bakar durumda. Bakalım yeni işlerinde efe ve güven dikiş tuturabilecekler mi göreceğiz.
Merak ettiğiniz Kavak yelleri 150.bölüm fragmanı yayınlandıktan hemen sonra sizlerle… Bakalım efen,n aşk itirafına aslı nasıl cevap verecek göreceğiz.
Efe ve Güven’in Aslı hesaplaşması… Güven daha önce defalarca sormasına rağmen, Efe’den Aslı’yı sevmediğine dair cevaplar almıştı. Şimdi Aslı ile birlikte olduklarını öğrenince çok sinirlendi ve Efe ile yüzleşmeye gitti. Aslı’yı bekleyen Efe, karşısında Güven’i buldu. Kavak Yelleri 150. bölümde Efe ile Güven’in hesaplaşmasını izleyeceğiz.
Efe ve Aslı aşkı son bölümde yeniden başladı. Kavak Yelleri fanları uzun zamandır bekledikleri sahneler izlediler. Efe ne kadar istese de hastalığı tekrarladığından savcılığa giden Aslı’nın yanında olamadı.
Mine’nin hamile olduğunu öğrenen Deniz, gerekeni yaptı ve Özge’den ayrılarak, Mine’ye evlenme teklif etti. Ancak Özge Deniz’den vazgeçmek niyetinde olmadığını belli etti. Bakalım yeni bölümde Özge’den ne gibi hamleler gelecek!
Kavak Yelleri 150.bölüm fragmanı her hafta olduğu gibi yine en hızlı sitemizde yayınlanacaktır. Kavak Yelleri’nin yeni bölümüyle ilgili fragman ve özet yanında tüyolar ve haberler de yayınlayacağız. Bizi takip etmeye devam edin, merakta kalmayın.
Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı kaliteli izle, Kavak Yelleri 150. Bölümde Neler Olacak ? - Kavak Yelleri online Hd İzle - Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı İzle - Dizi İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar