Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

16 Şubat 2011

Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı

/ On : 06:55/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
star tv küçük sırlar,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı izle,21 Şubat Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı 21 Şubat


Ayşegül ve Su işbirliği içindeler. Bu durumdan en çok Çetin rahatsız olmaktadır. Su artık eski Su değildir. Şimdi intikam zamanıdır. Küçük Sırlar heyecan dolu yeni bölümle gelecek hafta sizlerle olacak. Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı Tv’de yayınlanmaya başladıktan hemen sonra siteye eklenecektir. İyi seyirler…






Küçük sırlar 30.bölüm 21 şubat 2011 Pazartesi akşamı Star Tv'de oynayacak. Yeni bölümde bizlerin neler beklediğini bu hafta sonu öğrenebilkeceğiz. bu arada yönetmen kadrosundada tims production değişiklik yaptı. bu nedenle diziye ara verdiği söylendi ama tims production bunu yalanladı. bakalım küçük sırlar 21 şubat akşamı yayınlanacak bölümünde bizleri ne gibi sürprizler bekleyecek.
Küçük Sırlar 29. Bölümde Neler Oldu ? 
Ayşegül ve Su ne yapacaklarına karar verene kadar, Ayşegül gerdanlığı otelde bir kasaya saklar. Cem Aslan gerdanlığın olmadığını fark edince çıldırır. Çet'e haber verir. İkisi de büyük panik içindedir. Eğer o gerdanlığı bulamazlarsa, tüm bar hayallerine veda etmek zorundadırlar. Ama Çetin'in pes etmeye niyeti yoktur. 

Ali kıskanmasına rağmen Arzu'ya dönmeyince, Arzu ağlayarak Ceyla'dan yardım ister. Bu akşam sevgililer günüdür ve Ali'yi kaybetmekten çok korkmaktadır. Ceyla önce ne yapacağını bilemez. Ali ile beraber bir sevgililer günü geçirme fırsatını Arzu için feda edecek midir?
star tv küçük sırlar,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı izle,21 Şubat Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı 21 Şubat,küçük sırlar star tv,küçük sırlar 30. bölüm star tv,küçük sırlar star tv transfer oldu
Star tv ekranlarında severek izlediğiniz küçük sırlar 30. bölümü ile 21 şubat pazartesi akşamı ekranlarda olacaktır. Bölümün fragmanı yayınlandığında sitemiz video Galeri'den izleyebilirsiniz.İyi seyirler.

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar