Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

11 Şubat 2011

Seyyar Tayyar Canlı Yayın Sipariş www.seyyartayyar.com

/ On : 11:04/ Blog sayfamızı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz. Okumakta olduğunuz yazı hakkında yorum yapmak isterseniz veya daha fazla bilgi almak isterseniz aşağıdaki YORUM GÖNDER bölümünden bize ulaşabilirsiniz.
www.seyyartayyar.com,seyyartayyar.com açıldı tıkla,Dedim tayyar bu işten bi sen anlarsın, patlasin gitsın? amacı nedir,Dedim tayyar bu işten bi sen anlarsın, patlasin gitsın? sipariş ver,seyyartayyar.com çocuklar duymasın yarışmasına katıl,çocuklar duymasına katıl seyyartayyar.com,seyyartayyar.com sipariş hattı,seyyartayyar.com online e-posta gönder,seyyartayyar.com sitesi sahibi kim,seyyartayyar.com sitesine giriş,seyyartayyar.com sitesine geçiş hakkındaki bilgiler.
İzleyiciler son dakikaları canlı olarak yayınlanacak diziye e-posta yoluyla dahil olacak. Dizide pembe yalanlarıyla dikkat çeken ‘Seyyar Tayyar’ canlı yayında sipariş alacak.
Her şeyi ilk kendisinin bulduğunu iddia eden Seyyar Tayyar; bu kez de interaktif siparişi keşfedecek. İzleyiciler ‘seyyartayyar.com’ sitesine girerek e-posta yoluyla sipariş verecek.
‘Çocuklar Duymasın’ın senaristi ve yapımcısı Biro Güven televizyonculuğun ileride interaktif hale geleceğini belirterek “Seyirciler artık dizilere katılmak istiyor. Bunun için böyle bir uygulama başlattık” dedi.
Çocuklar Duymasinin bu Çarşamba akşamı yayınlanacak bölümünde Türkiye’de bir ilke imza atılacak. İzleyiciler son dakikaları canlı olarak yayınlanacak diziye e-posta yoluyla dahil olacak. Dizide pembe yalanlarıyla dikkat çeken ‘Seyyar Tayyar’ canlı yayında sipariş alacak.
İNTERAKTİF BULUŞ
Her şeyi ilk kendisinin bulduğunu iddia eden Seyyar Tayyar; bu kez de interaktif siparişi keşfedecek. İzleyiciler ‘seyyartayyar.com’ sitesine girerek e-posta yoluyla sipariş verecek. ‘Çocuklar Duymasın’ın senaristi ve yapımcısı Birol Güven, televizyonculuğun ileride interaktif hale geleceğini belirterek “Seyirciler artık dizilere katılmak istiyor. Bunun için böyle bir uygulama başlattık” dedi.
Seyyar Tayyar seyyartayyar.com Canlı Yayın Sipariş Yapabilceksiniz.Seyyar Tayyar Bey’le İletişim Kurmak İçin Lütfen Sitemizin Facebook Sayfasını Beğenin ve Yorumlarınızı Yollayarak İsteklerinizi Belirtebilirsiniz.

 çocuklar duymasına katıl seyyartayyar.com, Dedim tayyar bu işten bi sen anlarsın, patlasin gitsın? amacı nedir, patlasin gitsın? sipariş ver, seyyartayyar.com açıldı tıkla, seyyartayyar.com çocuklar duymasın yarışmasına katıl, seyyartayyar.com online e-posta gönder, seyyartayyar.com sipariş hattı, seyyartayyar.com sitesi sahibi kim, seyyartayyar.com sitesine geçiş, seyyartayyar.com sitesine giriş, www.seyyartayyar.com

0 yorum:

Yorum Gönder

Featured Video

Popüler Yayınlar