Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

10 Şubat 2011

Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm izle



1.part



2.part



3.part



4.part



5.part



6.part



7.part


Kurtlar Vadisi Pusu,Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm,Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm izle,kurtlarvadisipusu

Kurtlar Vadisi Pusu 112. Bölüm HD indir 10.02.2011


Kurtlar Vadisi Pusu 112. Bölüm HD indir 10.02.2011

Kurtlar Vadisi Pusu 112. bölümünü HD olarak indirmek için dizi yayınlandıktan 1 saat sonra sitemizde yer alacaktır. İyi seyirler


Nilüfer ve Şebnem Ferah Erkekler Ağlamaz Düet Dinle indir





Nilüfer ve Şebnem Ferah Erkekler Ağlamaz Düet Dinle indir


Nilüfer Şebnem Ferah 'Erkekler Ağlamaz' düeti - Video izle

Nilüfer Şebnem Ferah muhteşem düeti Erkekler Ağlamaz şarkısı klibi için tıklayın. Nilüfer yeni rock albümü 12 Düet ile ünlü isimlerle düet yaptı ve albümün ilk parçası Nilüfer Şebnem Ferah düeti Erkekler Ağlama şarkısına geldi, işte Erkekler Ağlamaz klibi ve Nilüfer'in Rock albümü...

şebnem ferah erkekler ağlamaz düet nilüfer, şebnem ferah, erkekler ağlamaz düet nilüfer, nilüfer, şebnem

Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm izle


Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm izle


fatmagulunsucune,Fatmagülün Suçu Ne,Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm,Fatmagülün Suçu Ne 21.Bölüm izle

Aşk Tesadüfleri Sever Filmi izle

Aşk Tesadüfleri Sever

“Aşk Tesadüfleri Sever”, doğumlarından itibaren çocukluk ve ilk gençlik yılları boyunca yolları Ankara’da kesişen, 2010 yılında İstanbul’da tanışan Özgür (Mehmet Günsür) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) birbirlerine doğru ve engellerle dolu aşk macerasını anlatırken, bir yandan da geri dönüşlerle onların bugünlerini yaratan dönemlere uzanıyor. Film, Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarını ziyaret ederek, o yılların artık unutulmaya yüz tutmuş popüler kültür öğelerinden, müziklerinden, yaşam biçimlerinden ve alışkanlıklarından besleniyor. “Aşk Tesadüfleri Sever” pek çok gerçek hikayeden yola çıkılarak derlenmiş olaylar bütünüyle; İstanbul’dan Ankara’ya yaptığı nostaljik yolculuğun içinde izleyiciye doyurucu, duygusal, yıllarca akıllardan çıkmayacak bir aşk filmi vaad ediyor.







aşk tesadüfleri sever filmi full izle, aşk tesadüfleri sever filmi hd izle, aşk tesadüfleri sever filmini full izle

Kurtlar Vadisi Pusu 113.Bölüm Fragmanı


Kurtlar Vadisi Pusu 113.Bölüm Fragmanı 

Kurtlar Vadisi Pusu Dizi 17 Şubat 2010 tarihinde yayınlanacak olan bölümün fragmanı,
Bu bölümün fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandıktan hemen sonra burada izleyebilirsiniz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz. 

Esra Erolla Evlen Benimle 10 Şubat 2011 Perşembe izle


Esra Erol'la Evlen Benimle 10 Şubat Perşembe İzleEsra Erol'la Evlen Benimle 10 Şubat 2011 seyret, Esra Erol'la Evlen Benimle 10 Şubat 2011, Esra Erol'la Evlen Benimle izle , 10 Şubat 2011 Esra Erol izle , Esra Erol 10 Şubat 2011 Perşembe izleEsra Erol evlen benimle 10 Şubat

Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum dinle indir



Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum dinle indir videosu

Thumbnail

Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum Şarkı Sözü, Dinle, Soner Sarıkabadayı Seveni Arıyorum Şarkı Sözleri,

Cartel Bir oluruz Video dinle ve indir



Cartel Bir Oluruz Dinle indir, Cartel Bir Oluruz Dinle indir izle, Cartel Bir Oluruz Dinle indir videosu, Cartel Bir Oluruz Dinle indir indir

Cartel Bir Oluruz Dinle indir izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye - Sefa Doğanay Taklit Video izle

yetenek-sizsiniz-turkiye-taklit-sovu-video-cumartesi



Show TV’de yayınlanan Yetenek Sizsiniz programında taklit yeteneğini konuşturan Sefa Doğanay, internette en çok izlenen video oldu. Yıldız Tilbe, Nihat Doğan, Seda Sayan ve Bülent Ersoy gibi isimleri taklit eden Sefa Doğanay, bu işin takipçilerinden tam not aldı.

Yetenek Sizsiniz programının geçen haftaki bölümünde yayınlanan Sefa Doğanay taklit yeteneği, milyonlarca kişiyi kahkahalara boğdu.

Kahkahaya boğulan sadece izleyiciler ve salondaki misafirler değildi. Hülya Avşar da Sefa Doğanay’ın taklitleri karşısından gülmekten kendinden geçti.

taklit, sefa, yetenek, doğanay, süper hepsisefa, yetenek, türkiye, süper, sizsiniz, taklit, doğanay

Vanlı Mukaddes Bahçeci Haberin Varmı


Vanlı Mukaddes Bahçeci Haberin Varmı  

Köyün yanık sesli kızının videosu, internette izlenme rekoru kırıyor.


Mukaddes Bahçeci, Vanlı Mukaddes Bahçeci, Vanlı Mukaddes Bahçeci Haberin Varmı


Öyle Bir Geçer Zamanki Necati Helvacı şarkısı


Öyle Bir Geçer Zamanki Necati Helvacı şarkısı  

Öyle Bir Geçer Zaman Ki 20. yeni bölümde müzik yarışması izle- Necati 'Helvacı Helva' izleyin

Kanal D'nin fenomen dizisi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de dün akşam tam manasıyla müzik şöleni yaşandı. Mete'nin söylediği "Faydası Yok" ve Necati'nin yorumladığı "Helvacı Helva" şarkıları, internette tıklanma rekorları kırdı.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dün akşam heyecan dolu bir bölümle ekranlara geldi. Dizinin en çok konuşulan sahnelerinden biri liseler arası müzik yarışmasında okulu temsil edecek gurubun açıklandığı sahneydi. Seçmelere Mete ve onun azılı düşmanı Necati'nin öncülük ettiği iki gurup katıldı. Mete yarışmada Mavi Işıklar'ın 'Faydası yok' şarkısını, Necati ise yine aynı gurubun 'Helvacı' şarkısını seslendirdi. Dizi 60'lı yıllara damgasını vuran efsanevi gurubu yeniden akıllara getirdi. 1965 yılında çekilen 'Helvacı' klibi ile dizideki sahne arasındaki benzerlik dikkat çekti. İşte 46 yıl önce ve sonrasıyla 'Helvacı' şarkısı...




Öyle Bir Geçer Zamanki Necati Helvacı şarkısı  

Küçük Sırlar 29.Bölüm Fragmanı

Thumbnail



Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm izle, Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm izleKüçük sırlar izle 28.bölüm Çetin'den ayrıldığı gecenin ertesinde Su'yu bir felaket beklemektedir. Su mahvolur. Çıplak fotoğrafşl bütün gazetelerdedir. Kendine gelmek için Aslan Cem'in sakinleştiricilerinden alır. Arzu, Su'ya ulaşamayınca panik yapar ve Ali'yi kaptığı gibi Su'nun kapısına dayanır. Kapıyı kimse açmaz. Çetin Su'dan intikamını almıştır. Yükselme planını uygulamaya geçer. Aslan Cem ile mekan bakmaya başlar. Her şey yolunda gibi görünmektedir. Fakat Ayşegül faktörü, Çetin'in tamamen aklından çıkmıştır. Bu arada Arzu Ali'nin sabrını iyice taşırır ve Ali, Arzu'dan uzaklaşır. Teselli bulabileceği tek kişi Ceyla'dır. Su ve Çetin'in ayrılığın Ayşegül'ü heyecanlandırır ve Çetin'e reddedemiyeceği bir teklif sunar. Demir, Su' ya fotoğraflar yüzünden önce çok sinirlenir ama sonrasında merhameti ve aşkı öfkesini bastırır. Demir Su'yu arar. Fakat Fikriye Hanım, Su ve Demir'i etkileyecek önemli bir karar almıştır Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm izle, Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm izle
Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm izle, Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm, Küçük sırlar 29.bölüm izle

Küçük Sırlar 29.Bölüm Fragmanı

Türkiye 0-0 Güney Kore maçı özeti


Türkiye 0-0 Güney Kore milli maçı geniş özeti video izle
2012 Avrupa Şampiyonası Grup Elemeleri öncesi hazırlık maçında Milli takımımız Güney Kore ile karşı karşıya geldi.Hüseyin Avni Aker’de oynanan karşılaşma 0-0′lık eşitlikle sona erdi.İki takımın da dostça başlayıp dostça bitirdiği mücadelede Milli Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu 60. dakikada ikinci sarı karrtan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Avupa Şampiyonası Grup Eleme maçları öncesinde Güney Kore karşısında mücadele eden Millilerimizin oyunu ise az pozisyonlu ve savunmada az hata yapan bir görüntü çizdi
Maçtan önce herkesin beklentisi yeni oluşum içerisinde olan Millilerimizin Güney Kore karşısında en azından üstün bir oyun oynaması yönündeydi. Ancak Ay yıldızlı ekibimiz özellikle hücumda oldukça sönük bir görüntü çizdi..





Karşılaşmaya Volkan Demirel, Servet Çetin, Serdar Kesimal, İsmail Köybaşı, Serkan Balcı, Sabri Sarıoğlu, Emre Belözoğlu, Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Mehmet Ekici, Umut Bulut 11′i ile başlayan Milli takımımız Güney Kore karşısında kontrolü elden bırakmadı.
Savunma kurgusunu Hollanda maçında olduğu gibi Servet – Serdar Kesimal ikilisine emanet eden teknik direktör Guus Hiddink, orta alanda Selçuk İnan ve Emre Belözoğlu’naoyunu yönlendirme görevini verdi. Mücadelenin ilk yarısında yüzde yüzlük gol pozisyonu yaşanmazken takımımızda Mehmet Ekici’nin ileriye dönük oyunu maçın kayda değer notları arasına girdi.
Hücum hattında Umut ve diğer arkadaşlarıyla özellikle pas alışverişlerinde çok iyi anlaşamasa da gurbetçi oyuncumuz ayaklarına olan hakimiyeti ve rakip kalede yakaladığı iki gol pozisyonuyla dikkatleri üzerine çekti. Öte yandan maçın ilk dakikalarında Bayern Münihli futbolcumuz Hamit Altıntop’un sağ kanattan ortasında Umut Bulut müsait durumda kafayı vurdu. Ancak Güney Kore’nin genç kalecisi Jun Sung Ryong topu son bir hamleyle kornere gönderdi.
İlk yarıyı 0-0′lık eşitlikle kapatan Millilerimizde ikinci yarı oyuncu değişiklikleriyle başladı. Serkan Balcı ve Umut Bulut’un yerine ikinci yarıda Kazım Kazım ve Gökhan Gönül forma giydi.
Orta alan mücadelesi şeklinde geçen mücadelede Milli Takımımızın kaptanı Emre Belözoğlu karşılaşmanın 58. dakikasında sarı, 60. dakikasında ise ikinci sarı karttan kırmızı kartı görerek oyun dışında kaldı. Sıklıkla öfkesine yenik düşen Emre Belözoğlu, bu kez bir milli maçta iki dakika arayla iki sarı kart görerek oyun dışında kaldı.
Kırmızı kartın ardından oyunda gözle görülür bir tempo artışı oldu. Millilerimiz rakip kaledeki en tehlikeli atağı da bu karttan sonra gerçekleşti.
81. dakikada sağ kanattan ileriye çıkan Gökhan Gönül’ün falsolu ortasında Kazım kafayı vurdu. Kaleye yönelen topu genç kaleci Jun Sung Ryong inanılmaz bir refleksle çıkarmayı başardı.
Bu dakikadan sonra rakip kalede gol bulamayan Millilerimiz sahadan 0-0′lık eşitlikle ayrıldı.

Muhteşem Yüzyıl 6. bölüm full

Muhteşem Yüzyıl 6. bölüm full

Muhteşem Yüzyıl6. Fragman Video / Büyük tartışmaların odağındakiMuhteşem Yüzyıldizisi tüm hızıyla devam ediyor.Muhteşem Yüzyıl 6. bölüm fragmanı yayınlandı.Muhteşem Yüzyıl 6.bölüm fragmanı ve özeti izle 

Featured Video

Popüler Yayınlar