Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

09 Şubat 2011

Arjantin 2-1 Portekiz maç özeti golleri


Arjantin 2-1 Portekiz maç özeti golleri

Arjantin 2-1 Portekiz maç özeti golleri izle 9 Şubat 2011 izle
Portekiz ve Arjantin hazırlık maçında Cenevre’de karşılaştılar. Bu zorlu maçı Arjantin 2-1 kazandı.Maça damgasını vuran isim ise, Barcelona ile harika bir sezon geçiren Lionel Messi oldu. Süper yıldız, bir asist ve son dakikada attığı penaltı golüyle takımını galibiyete taşıdı.Dünyanın en iyi iki futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo ile Lionel Messi’yi de karşı karşıya getiren maçta, Beşiktaş’ın Portekizli yıldızlarından Hugo Almeida ilk 11′de yer alırken Ricardo Quaresma ise Ronaldo ve Nani’nin arkasında kalarak maça yedek kulübesinde başladı.

Arjantin 2-1 Portekiz maçı geniş özeti
.

Maça iyi başlayan Arjantin, 14. dakikada Messi’nin şık pasında Di Maria’nın aynı güzellikteki bitirişi ile maçta 1-0 öne geçti.
Yediği golün ardından önce oyunda dengeyi kuran ardından da baskısını arttıran Portekiz, 21. dakikada Almeida’nın asistinde Ronaldo’nun golüyle skorda dengeyi kurdu.
Karşılıklı goller sonrası iki takım da galibiyet için fırsatlar yakalarken ilk devre 1-1 berabere sona erdi.
ALMEİDA ZORU BAŞARDI
İkinci yarıya Portekiz fırtına gibi başladı. Bu iyi başlangıç içinde özellikle Almeida’nın aktifliği gözlerden kaçmadı. İkinci yarının henüz ilk yarısında, Ronaldo’nun soldan yaptığı ortaya yükselen Almeida, müsait durumda kafayı vurdu ancak çerçeveyi bulamadı.
Ardından, sağ kanattan kullanılan taç atışında, gelen topa yükselip kafayı vuran Beşiktaş’ın golcü ismi, topu üst direğe nişanladı.
Ancak son yarım saate girilirken, Ronaldo’nun ceza sahası sol çaprazından çektiği şutun kaleciden sekmesi sonrası, önüne gelen topu altıpasta boş kaleye gönderememesi, maçtaki en net gol pozisyonu oldu.

Q7 OYUNDA, MESSİ SAHNEDE!
Son yarım saate girilmesiyle birlikte oyuncu değişiklikleri de gelmeye başladı. Ronaldo ve Almeida’nın yerine Quaresma ve Postiga’yı oyuna sokan Portekiz’de, yapılan oyuncu değişikliklerinin çokluğu, tempolarını düşürürken Messi önderliğindeki Arjantin ise son dakikalara doğru tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı.
Özellikle 83. dakikada Pastore’nin kafa vuruşunda meşin yuvarlağın direkten dönmesi ve o pozisyondan birkaç dakika önce aynı oyuncunun, karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu kaleciye nişanlaması, Tangocular adına en önemli pozisyonlar oldu.
Artık herkes maçın berabere sonuçlanacağını düşünürken Portekiz’in sol beki Fabio Coentrao, Javi Martinez’e ceza sahası içinde yaptığı faul sonrası Arjantin’e penaltı kazandırdı. İlk golün asistini yapan Messi, son dakika içindeki penaltı atışında kaleci Rui Patricio’yu ters köşeye yatırarak skoru tayin etti.
BEŞİKTAŞLILAR NE YAPTI?
Maçın her iki devresinde de oyun zaman zaman sert faullerle dururken bu anlarda kısa süreli gerginliklerin yaşanması gözlerden kaçmadı.
Beşiktaşlı futbolcuların performansına bakılacak olursa, ilk 11′de maça başlayan Hugo Almeida’nın, Ronaldo ve Nani’nin kanattan verdikleri destekle zaman zaman etkili olduğu gözlerden kaçmadı. Nitekim ceza sahası dışından gelen ortada, Burdisso’nun markajına rağmen topu Ronaldo’ya indirebilmesi de kalitesini gösterdi.
Daha aktif olduğu ikinci yarıda ise, 46. dakikada kaçırdığı pozisyonun yanında özellikle kale direği önünde boş kaleye atamadığı gol klasına yakışmadı. Direkten dönen topu ise, ceza sahasının herhangi bir noktasında topla buluştuğu an ayakla veya kafayla topu kaleye gönderebilecek yetenekte olduğunun bir işaretiydi.
Quaresma’ya gelince… Ronaldo’nun yerne oyuna girdikten sonra, sağ kanada yerleşip zaman zaman kendisine has çalımlarla rakibi geçerek ceza sahasına yaklaşması gözlerden kaçmadı ancak Ronaldo gibi ceza sahasına göbekten gidip bu bölgede golü koklamak yerine taç çizgisine yakın oynamayı tercih etmesi etkinliğinin azalmasına neden oldu.

Arjantin 2-1 Portekiz maç özeti golleri

Öyle Bir Geçer Zamanki 21.Bölüm Fragmanı


Öyle Bir Geçer Zamanki 21.Bölüm Fragmanı izle, Öyle Bir Geçer Zamanki 21.Bölüm Fragmanı 15 Şubat
Kanal D ekranlarının sevilen dizisi öyle bir geçer zamanki 21.bölüm ile ekranlara gelicek. Dizi çoktan tutuldu ve çoğu kişi caroline düşmanı oldu bile. Osman caroline kavgası başladı caroline ne kadar daha osmana dayanabilecek hep birlikte göreceğiz. Fazla uzun sürmez gibi geliyor.


Ali Kaptan Balıkçı arasındaki Rus ruleti ölüm oyununu kim kazanacak? Kalpsiz baba Ali Kaptan geberecek mi? Hepsinin cevabını bu haftaki bölümde alacağız. Ekranlarda herkesi hüngür hüngür ağlatan dizi, Öyle Bir Geçer Zamanki 21. Bölümünü bekliyoruz.



Öyle Bir Geçer Zamanki 21. Bölüm Fragmanı video izle




Türkiye Güneykore Maçı özeti ve golleri 9 şubat 2011


Türkiye Güneykore Maçı özeti ve golleri 9 şubat 2011

Türkiye – Güney Kore milli maçı ne zaman saat kaçta
A Milli Takımı Özel hazırlık maçında Türkiye-Güney Kore ile 9 Şubat Çarşamba günü karşılaşıyorlar.Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda oynanacak Türkiye-Güney Kore karşılaşması saat 20.00′de başlayacak. Türkiye Güney Kore maçı Kanal d Tv den canlı olarak yayınlanacak. Müsabakayı Ukrayna Futbol Federasyonu’ndan Sergii Boiko yönetecek. Boiko’nun yardımcılıklarını Oleg Pluzhnyk ve Sergii Bekker yapacak. Dördüncü hakem ise Hüseyin Göçek olacak.
Türkiye A Milli Takımımız 9 Şubat Çarşamba günü Trabzon’da Güney Kore ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.Fiyapı İnönü Stadı’nda teknik direktör Guus Hiddink yönetiminde yapılan antrenmanda, futbolcular koşu ve pas çalışmasının ardından gruplara ayrılarak, ayak tenisi oynadı. Ayak tenisinde gruplar birbiriyle karşılaşırken, futbolcuların neşeli oldukları gözlendi.
Antrenmana sakatlığı nedeniyle aday kadrodan çıkarılan kaleci Onur Recep Kıvrak’ın yerine kadroya alınan Tolga Zengin’in dışında tüm oyuncular katıldı. Tolga, Milli Takım kampına Trabzon’da katılacak.
Başkan Özgener de izledi
A Milli Takım’ın antrenmanını Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener de izledi.
Özgener, oğlu Can ve Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ile birlikte antrenmanı takip etti. Özgener ve Kızıl, antrenmanın başında Hiddink ile bir süre sohbet etti.
Bu arada, antrenmanı Güney Koreli gazeteciler de izledi.
Hiddink: “Oyuncu seçiminde büyük takımlara endeksli bakış açımız yok”
A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Milli Takım’a oyuncu seçiminde büyük takımlara endeksli bir bakış açıları olmadığını söyledi.
Fiyapı İnönü Stadı’nda yapılan antrenmandan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hiddink, Milli Takım’a oyuncu seçimi kriterleri ve Beşiktaş’tan bir oyuncunun seçilmesiyle ilgili bir soru üzerine, ”Bizim sadece büyük takımlara endeksli bir bakış açımız yok. Onlar büyük kulüpler, ancak bizim şu anda yaşadığımız geçiş döneminde seçtiğimiz oyuncular da takımlarının büyük takımlarla oynadığı maçta başarılı performans sergileyen ve uluslararası standartlarda yeteneklerini olduğunu düşündüğümüz oyuncular” dedi.
Yarın Trabzon’a gidilecek
A Milli Takım, Güney Kore Milli Takımıı ile birlikte THY’ye ait bir uçakla yarın Trabzon’a gidecek ve Novotel’de kampa girecek.
Teknik direktör Guus Hiddink, yarın iki futbolcunun katılımıyla saat 18.30′da Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenleyecek. Basın toplantısının ardından gerçekleştirilecek antrenmanla da Milli Takım, Güney Kore maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Milli Takım kafilesi, karşılaşmanın ardından 23.50′de Güney Kore Milli Takımı ile birlikte THY’ye ait uçakla İstanbul’a dönecek.

Türkiye Güneykore Maçı özeti ve golleri 9 şubat 2011

Beşiktaş Karabükspor Maç özeti ve golleri


Beşiktaş Kardemir1-1 Karabükspor maçı geniş özeti video
Spor Toto Süper Lig’de 20. hafta maçında Beşiktaş, ligin yeni ekiplerinden Kardemir Karabükspor ile 5 Şubat cumartesi günü karşılaştı.Beşiktaş İnönü Fi yapı stadında oynanan maçta verilip iptal edilen Karabük penaltısından sonra Karabükspor 55.dakikakda 1-0 öne geçti. Beşiktaş Deuminin kendi kalesine attığı golle beraberliği yakaladı.Beşiktaşın direkten dönüp içeri giren topu hakem gol vermedi.Maçın son dakikalarında Tomiç kalesinde devleşti.Bu arada Hakem beşiktaşın direkten dönüp kaleye giren nizami golünü saymadı


Fi-Yapı İnönü Stadı’nda oynanan zorlu mücadele 1-1′lik beraberlikle sona ererken, maçın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu mücadelenin kader adamı oldu.Maçın orta hakemi Mustafa Kamil Abitoğlu ikinci yarının 51. dakikasında Emenike’nin, Hakan’la çarpışması sonucunda ‘devam’ demesi, 77. dakikada ise Almeida’nın şutunda topun çizgiyi geçmediği yönünde karar vermesi mücadelenin önüne geçti. Ayrıca maç boyunda Abitoğlu’nun çaldığı düdükler iki takım futbolcularını da hayrete düşürdü.



BEŞİKTAŞ: Hakan, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İ.Üzülmez, Fernandes, Ernst, Hilbert, Simao, Nobre, Almeida
KARABÜKSPOR: Tomiç, Kerim, M.Hanifi, Deumi, Seriç, Bülent Kocabey, H.Özmert, H.Söyler, Birol, İlhan, Emenike
EMENİKE YERDE, KARAR DEVAM!
İkinci yarı durgun bir tempoda başarlarken, Beşiktaş savunması yine savunma arkasında kaçırdığı toplarla kalesinde ciddi tehlikeler vermeye devam etti. Bu pozisyonlardan birinde Emenike derinlemesine topta ceza sahası içinde Hakan ile karşı karşıya kaldı. Hakan’ın müdahalesinde Emenike yerde kaldı. Mustafa Kamil Abitoğlu devam ederken, Kardermir Karabüksporlu futbolcular penaltı diye itirazlarda bulundu.
SAVUNMA ARKASINA BİR TOP VE GOL!
KARABÜK EMENİKE İLE 1-0 ÖNE GEÇTİKardemir Karabükspor ataklarında Beşiktaş savunması çaresiz kalırken, yine arkaya düşen bir topta siyah-beyazlı ekip kalesinde golü gördü. 55. dakikada Emenike savunma arkasına atılan topta Sivok ve İbrahim Toraman’ın arasında sıyrılarak Hakan’ın solundan meşin yuvarlağı filelere gönderdi.

DEUMİ’DEN TERS VURUŞ! BEŞİKTAŞ DENGEYİ BULDU!

Beşiktaş yediği golden sonra üzerindeki durgun görüntüyü attı ve santrayla birlikte rakip kaleye yüklenmeye başladı. Kardemir Karabükspor bu baskılı dakikalarda savunmasında çıkmakta zorlandı ve attığı golden dört dakika sonra ters bir vuruşta, meşin yuvarlağı bu kez ağlarında gördü. Simao’nun sol kanattan yaptığı ortada, Deumi, Almeida’dan önce tehlikeyi uzaklaştırmak isterken, ters bir vuruşla topu kendi ağlarına gönderdi.
QUARESMA VE NECİP TAKVİYESİ
Golden sonra Beşiktaş’ta bir dakika bile kaybedilmeden galibiyet için iki oyuncu değişikliği yapıldı. Siyah-beyazlı ekipte Ekrem Dağ ile Manuel Fernandes kenara gelirken, Necip Uysal ile Ricardo Quaresma oyuna dahil oldu. Bu değişiklikten sonra Hilbert, Ekrem’in yerine sağ beke, Quaresma ise sağ açığa geçti. Necip ise orta sahada savunmaya dönük görev yaptı.
ALMEİDA’NIN ŞUTU ÇİZGİYİ GEÇTİ Mİ, GEÇMEDİ Mİ?
Maçta tansiyon tavan yaparken, Mustafa Kamil Abitoğlu zaman zaman çaldığı ve çalmadığı düdüklerle mücadelenin kader adamı oldu. Özellikle Emenike’nin penaltı pozisyonunda sonra Beşiktaş’ın da bir pozisyonunda Abitoğlu, yardımcısına da uyarak devam dedi. 77. dakikada Almeida’nın ceza sahası önünden sert şutunda top önce üst direğe sonra yere çarparak kaleci Tomic’in ellerinde kaldı. Abitoğlu bu pozisyonda devam diyerek tirbünlerin büyük tepkisini çekti.
 Karşılaşmanın geri kalan bölümünde Beşiktaş oyunu Kardemir Karabükspor kalesine yıktı. Siyah-beyazlı ekip net fırsatlar bulmasına rağmen kaleci Tomic, kalesinde gole izin vermedi. Çalan son düdükle birlikte Beşiktaş, İstanbul Büyükşehir Belediyespor mağlubiyetinin hemen ardından Kardemir Karabükspor’a da iki puan kaptırmış oldu.

Galatasaray 4-2 Eskişehirspor maç golleri geniş özeti


Turkcell Süper Liginde 20. hafta maçında Galatasaray ile Eskişehirspor 6 Şubat 2011 pazar günü karşı karşıya geldiler.Galatasaray ürk Telekom Arena Stadı’nda Eskişehirspor’u 4-2 yendi. Maçın gollerini Galatasaray adına 10. dakikada Cana, 14. dakikada Stancu, 45. dakikada Kewell ve 81. dakikada Baros atarken, Eskişehirspor’un gollerini 75. dakikada Burhan Eşer ve 77. dakikada Ümit Karan kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray bu sezon ilk kez dört gol atarken, puanını 29′a yükseltti.
alatasaray Eskişehirsporu 4-2 yenerken tribünlerde maçtan önce büyük bir pankart açıldı.
Bu pankart 315 metreyle dünyanın en uzun pankartı ünvanını aldı. Merak edenler için pankartta şu yazıyor; “106 senelik tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başarıları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan ilk ve teklerin takımı, var olduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medarı iftiharı, UEFA ve Süper Kupa sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu Ultraslan’ın gururu, 1481′den beri kültürün simgesi, 1905′ten beri sporun beşiği, şanlı şanlı Galatasaray”.
GalatasarayZapata, Serkan, Cana, Servet, Hakan, Kazım (Dk. 86 Yekta), Sabri, Neill (Dk. 69 Mustafa), Culio, Stancu, Kewell (Dk. 63 Baros)
EskişehirsporIvesa (Dk. 17 Atilla), Sezgin, Nadarevic, Diego, Volkan, Burhan, Bülent, Pele (Dk. 46 Batuhan), Erkan (Dk. 77 Tello), Alper, Ümit
GollerDk. 10 Cana, Dk. 13 Stancu, Dk. 44 Kewell, Dk. 81 Baros (Galatasaray) Dk. 75 Burhan, Dk. 77 Ümit (Eskişehirspor)
Sarı KartlarDk. 20 Volkan, Dk. 57 Burhan, Dk. 83 Tello (Eskişehirspor), Dk. 66 Culio, Dk. 88 Baros (Galatasaray)

Müthiş baskıyla Galatasaray ilk ataklarını da erken buluyor..
İlk önemli pozisyonda 5. dakikada Stancu sol çaprazdan klas bir vuruşla kaleyi denedi. Herkes orta beklerken şutla kaleyi yoklaması kendisine güvenini de ortaya koydu. 6. dakikada ise Alper’in pasında Burhan tehlike yarattı, Cana araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı, Culio’nun bu pozisyonda arkadaşlarına sinirlenmesi çok hırslı olduğunu gösterdi. 8. dakikada Stancu yine uzaktan kaleyi denedi, Hagi’nin “her gördüğü yerden kaleyi denemesini istediği” Rumen oyuncu, topu yine üstten auta gönderdi.
Ve 10. dakikada erken gelen bir gol.. Taraftarın “Sabri Reis”inden ceza sahası dışından müthiş bir şut çıkıyor, Cana ceza alanı çizgisi üzerinde kafayı uzatınca Ivesa’yı gafil avlanıyor.. Tribünlerin coşkusu görülmeye değer..
14. dakikada müthiş bir gol daha geliyor.. Fenerbahçe’den gelen Kazım, Galatasaray’a çabuk ısındığını gösterdi.. Sağ kanatta Serkan Kurtuluş topu kaptı, Kazım yakaladığı boş alanda hızla ilerleyip yerden penaltı noktası ilerisine ortaladı, Stancu gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi. Maça istekli başlayan Rumen yıldız böylece “ilk lig golünü” de kaydetti.
Gol pozisyonu, Eskişehirspor’un 2.05’lik kalecisi Ivesa’yı da sakatladı. Stancu’yla çarpıştığı pozisyonda yerde kalan Ivesa sedyeyle oyundan alındı, yedek kaleci Atilla kaleyi teslim adlı.. Göğüs kafesinden darbe alan Eskişehirli taraftarların sevgilisi Ivesa’ya hastane yolu görünüyor. 4 maçtır gol yemeyen Eskişehirspor ilk çeyrek saatte 2 gol birden yemenin şokunda. Bülent Uygun, Ivesa oyundan çıkarken fırsattan istifade oyuncularıyla toplantı yapıyor.
Kaleyi tutturamadığı şutlarla dile düşen Sabri, son dönemlerde olduğu gibi bugün de çok iyi.. 24. dakikada yine kaleyi denedi, güzel vuruşunda kaleci Atilla topu kontrol etti. 25. dakikada Kewell da kaleyi yokladı, Atilla bu kez topu sektirdi ama tehlike büyümedi. Bu dakikadan sonra Galatasaray topa sahip, Eskişehirspor’un üzerine çok gitmiyor, maç da ortada.. 35. dakikada Baros ısınırken, taraftardan büyük destek alıyor ve tribünleri alkışlayarak karşılık veriyor.. 39’da Servet yine ileride gol arıyor, Culio’nun soldan ortasında top Atilla’da kalıyor..
İlk yarı bu skorla bitecek derken “büyücü” de sahne alıyor.. Culio ile başlayan atakta soldan Hakan Balta yerden ortaladı, Kewell sol ayağıyla yerden müthiş vurdu, Atilla’nın koltuğunun altından top ağlara gitti. Golden hemen sonra Kewell yine müthiş bir şutla 4. golü de aradı, bu şut kalecide kaldı ama Hagi’nin gülümseyen yüzü görülmeye değerdi. Hemen ardından da Galatasaray bu farklı skorla soyunma odasına gitti, Hagi gibi taraftarın da yüzü gülüyordu..
İkinci yarıya Bülent Uygun bir hamle ile başladı, Batuhan Karadeniz oyuna girerken, Pele oyundan alındı. Hagi’nin hamlesi ise oyuncularına maç 0-0’mış gibi davranın uyarısında bulunmasıydı.
İkinci yarıya da Galatasaray hızlı başladı. 48’de Stancu ofsayta rağmen nefis vurdu, 52’de yine kaleyi sert şutla yokladı, 53’te ise Serkan Kurtuluş kaleyi denedi, bu vuruşların hepsi Atilla’yı zorlasa da kaleyi bulmadı. 55. dakikada Zapata kalesinde ilk kez tehlike ve ardından da topu gördü ancak pozisyon ofsayttı. Burhan’ın şutu savunmadan sekti, Zapata’dan seken topa da Batuhan dokundu ve meşin yuvarlak ağlara gitti ancak ofsayt bayrağı kalkmıştı.. 60. dakikada takımın en çok gol atan ismi Baros kenarda göründü, müthiş alkış sağanağı eşliğinde Kewell çıktı, Çek golcü girdi..
62. dakikada Kazım sağ çaprazdan ceza alanına girdi, uzak köşeye nefis vurdu, top uzak direkten döndü, öncesinde ise Stancu ofsaytta yakalandı. 67’de Bülent Uygun son değişiklik hakkını kullandı ve Erkan Zengin’in yerine Tello oyuna girdi. 70’de ise Hagi ikinci hamlesi ile Neill’in yerine Mustafa Sarp’ı sahaya sürdü.
75. dakikada maçta fark 2’ye iniyor.. Alper’in pasında defansın arkasında unutulan Burhan bu fırsatı değerlendirdi. Sağ çaprazdan sert vurdu ve Zapata’nın Türkiye’de yediği ilk resmi golü ağlara gönderdi.: 3-1
Ve 78. dakikada Eskişehirspor maça ortak oldu.. Batuhan ceza alanı solunda yerde kaldı, serbest vuruşta Ümit Karan barajın üstünden nefis vurdu ve Zapata’yı avladı..: 3-2
81. dakikada ise Aslan’ı rahatlatan gol geldi. Fırsatçı golcü yine iş başındaydı.. Soldan kazanılan kornerde Stancu’nun ön direğe ortaladı, Kazım kafasıyla topu arka direğe yönlendirdi, boş pozisyonda fırsatçılığını konuşturan Baros topu ağlara gönderdi.
86’da ise Yekta Kurtuluş oyuna girdi, Kazım Kazım çıktı ve Hagi son değişikliğini yaptı.
Maç bu skorla sona ererken, Galatasaray Es Es’in 8 haftalık serisini bozdu, 29 puana ve 8. Sıraya yükseldi. Eskişehirspor ise 28 puanda kaldı. Bu arada Galatasaray bu maçla birlikte bu sezon ilk kez 4 gol birden buldu, bu gollerin hepsinin yabancı oyunculardan gelmesi de ilginçti.

Mete Faydası Yoktur Gözlerindeki Yaşın


Mete’nin heyecanla beklediği müzik yarışması geldi çattı. Necati’den sonra sahneye Mete ve ekibi çıktı. Aldığı derslerinde faydasını göre Mete şarkıyı müthiş söyledi, gitarı ise harika çaldı. Kendisini seven sevmeyen tüm izleyicileri coşturan Mete bununda verdiği heyecanla daha çok coştu ve coşturdu. İzleyicileri gören Necatinin ağzı bir karış açık kaldı. Şaşkınlığını gizlemekte zorlandı. Mete grubuyla iyi bir iş çıkarmıştı.
Sıra sonuçların açıklanmasına gelmişti. Mete ve grubu yarışmayı kazanmış ve liseler arası müzik yarışmasında mete ve grubu okulu temsil hakkını elde etmişti. Yalnız Necati yarışmayı kaybetme ihtimaline karşı elinde bir koz olarak bulundurduğu Metenin okul dışından bir hocayla çalışmış olmasını müdüre ve tüm seyircilere bildirdi. Metenin gözleri dolmuştu sanki “Yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim şimdi bu olur mu be” diyordu. Müdür galibi değiştirmiş ve Necatileri birinci ilan etmişti. Necati ve ekibi sevinirken güzel İnci hoca konuşmaya başladı “Necati’nin tüm söyledikleri doğru fakat ufak bir detay var, ben sizin okulunuzun öğretmeniyim işte bu mahkeme sonucunun belgesi, mahkeme beni haklı bulmuş ve okuldan ilişkimin kesilmesine izin vermiyor. Dolayısıyla ben bu okulun bir öğretmeniyim ve Mete ile ekibi kurallara uygun olarak müzik elemelerine hazırlandı
Müdür kararı tekrar değiştirerek hak eden grubu yani Mete’nin grubunu birinci ilan etti.


Mete iyi düşün taşın dinle

Mete iyi düşün taşın dinle

Kanal D nin ilgiyle izlenen dizilerinden Öyle Bir Geçer Zamanki dizinde Mete Şarkı yarışmasına katılacaktır.Arkadaşlarıyla bir grup kurarlar.Fakat okulda şarkı yarışmasına katılacak bir grup daha vardır. Müzik yarışmasına hazırlanan Mete’nin gitardaki yeteneği Necati’yi fena korkutur. Bileğinin hakkı ile Mete’yi alt edemeyeceğini anlayan Necati onun açığını kollamaya başlar. Bu arada Mete o döneminlerde Mavi işıklara ait olan hit parçası iyi düşün taşın Faydası yoktur , gözlerdeki yaşın adlı şarkı ile yarışmalara hazırlanmaktadır.





Faydasi yoktur gözlerdeki yasin
Gitmeden evvel iyi düsün tasin
Mutlulugu bulacagim diyorsun ama
Ne zaman ne zaman
Bak yine mutsuz senin her bakisin
Gel beni dinle benim yavru kusum
Unutulsan bile asklar unutulmaz hiç
Anilar anilar
Bütün yollar kapali
Hiç isik yok uzaklarda
Neden terk etmek istersin
Neden durmuyor zaman
Unutulsan bile asklar unutlmaz hiç
Anilar anilar
Bütün yollar kapali
Hiç isik yok uzaklarda
Neden terk etmek istersin
Neden durmuyor zaman
Faydasi yoktur gözlerdeki yasin
Gitmeden evvel iyi düsün tasin
Mutlulugu bulacagim diyorsun ama
Ne zaman ne zaman
iyi düsün tasin
iyi düsün tasin
iyi düsün tasin
iyi düsün tasin…

Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm Fragmanı



Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu izle,Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu 112.Bölüm Fragmanı izle

Kurtlar Vadisi Pusu 112. bölüm fragmanı ile dizi fanatiklerini yine ekran başına kilitledi. Beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 112. bölüm fragmanı 7 Şubat Pazartesi günü yayınlandı.

ATV dizilerinden birisi olan Kurtlar Vadisi Pusu, Türkiye’nin en çok izlenen dizilerinden birisi olma özelliğini yıllardır sürdürüyor. Necati Şaşmaz’ın “Polat Alemdar” ismiyle başrolde oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Perşembe akşamları ATV ana haber bülteninin ardından 20:00’da başlıyor.

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi Kanal D’de Mehmet Ali Birand ile ana haber bülteninin hemen ardından yayınlanan Fatmagül’ün Suçu Ne isimli dizi ile aynı gün ve saatte yayınlanıyor.

Perşembe akşamlarının reytinglerini bu iki dizi paylaşıyor. İzlenme oranları bir ara düşen Kurtlar Vadisi Pusu, Memati’nin bebeğinin ölümü ile birlikte yine çok izlenen dizi unvanını geri aldı.


Thumbnail

Featured Video

Popüler Yayınlar