Anasayfa | Looking for something? Sign In | New here? Sign Up | Log out

16 Şubat 2011

Kurtlar Vadisi Pusu 114.Bölüm Fragmanı

Kurtlar vadisi pusu 114.bölüm fragmanı izle, kurtlar vadisi pusu 114.bölüm fragmanı tek link izle, kurtlar vadisi pusu 114.bölüm fragmanı hd


bölüm fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu 24 Şubat Fragmanı sizlerle aynı anda sunucagiz fragman dah çıkmadı çıktığı anda sitemizde olucak bizden ayrılmayın lütfen fragman çıkmasını bekliyoruz.

Bu bölümün fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Yayınlandıktan hemen sonra burada izleyebilirsiniz. Bizi takip ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Torba yasada polisler için neler var ?


Mecliste görüşülen torba yasa ile 657 sayılı Kanun’un ilgili hükümlerinde değiştirilmek istenen maddelerde ,emniyet hizmetleri sınıfı mensuplarından emniyet müdürleri ve bu sıfatı taşımakta olan emniyet teşkilatı mensuplarının birinci derecenin son kademesine, başkomiser ve emniyet amirlerinin ikinci derecenin son kademesine, diğerlerinin ise üçüncü derecenin son kademesine kadar yükselebilmeleri öngörülmektedir. Polis memurları ister üniversite bitirsin ister meslek yüksekokulu bitirsin birinci dereceye yükselememektedir. Hâlbuki yine 657 sayılı Kanun’un ilgili hükümlerine göre meslek yüksekokulu ve üniversite mezunu olan diğer memurlar birinci dereceye yükselebilmektedir. Dolayısıyla polis memurları için bir eşitsizlik söz konusudur. Polis memurları çalışırken birinci derecede kadroda çalışabilmekte ancak birinci derecenin gösterge ve tazminatlarına mükteseben hak kazanamamaktadırlar. Bu nedenle emekli olurken de üçüncü dereceden emekli edilmektedirler.
Polis memurlarının yaşadığı bu mağduriyetin giderilmesi, diğer memurlar ile polisler arasında var olan bu eşitsizliğin ortadan kaldırılması gerekmektedir.. Böylelikle üniversite mezunu, yüksekokul mezunu olan emniyet hizmetleri sınıfı mensuplarının diğer memurlarda olduğu gibi mükteseben 1′inci derecenin son kademesine kadar yükselebilmesi sağlanması gerekmektedir.
Ülkemizde her türlü zor şart içerisinde özveriyle görev yapan Türk polisinin birçok sorunu bulun-maktadır. Sorunlarının var olduğu yetkili yetkisiz herkes tarafından kabul edilmekte ve dile getirilmektedir ama maalesef sorunları çözme yolunda adım atılmamaktadır. Her 10 Nisan’da sorunlar hatırlanır, sözler verilir, 11, 12, 13 Nisan gibi de unutulur.
Polislerimizin beklediği, polislerin askerlikle ilgili sorunlarına çözüm getirecek düzenlemeyi başından beri destekliyoruz,.
Tabii, polislerimizin sorunları sadece bununla sınırlı değil. Polisler 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında kamu görevi yapan memurlardır, kendilerine özgü ayrı bir kanunlarının mutlaka düzenlenmesi gerekmektedir. Diğer kamu görevlilerinin belli mesai saatleri vardır, genelde sekiz saattir ama polislerin çalışma saatleri çoğunlukla bu sürenin 2 katına çıkmaktadır, en az çalıştığı gün on iki saat görev yapmaktadır. Diğer kamu görevlileri hafta sonu, dinî ve resmî bayramlar, yılbaşı, diğer özel günlerde istirahat ederken polis teşkilatı bugünlerde, aksine, güvenliği sağlamak için çok daha fazla çalışmakta dolayısıyla sosyal faaliyetler ve aile ilişkileri sürekli sekteye uğmaktadır. Polisin fazla çalışması karşılığında maaşının içerisinde aldığı sabit, cüzi miktardaki fazla çalışma ücreti, çalıştığı süreye mukayese edilince çok düşük kalmaktadır. Diğer kamu görevlileri emekli olduklarında aldıkları maaşlarda bu kadar çok düşüklük yaşamazken polis memurlarının emekli maaşlarında gerçekten azalma çok olmaktadır. Diğer kamu görevlileri asli görevleri haricinde verilen başka görevlerden ek ödeme alırlarken polisler aynı yerde görevli olmasına karşın hiçbir zaman ek ödeme alamamaktadır. Mesela bütün sınavlarda, gerek üniversite sınavları gerekse KPDS, KPSS sınavlarında, yine seçimlerde sandık başında, yine sayımlarda polis memurları da görev alıyor ama diğer memurlara bir ek ödeme yapılmasına rağmen polislerimiz bu ek ödemeden yararlanamıyor.

Torba Yasada Ssk Çalışanı Durumu

Ali Tezel Torba Kanunu’nu tüm detaylarıyla yazdı. 250 bin işçi 80 TL az kazanacak!
Torba Kanun’da prim ve vergi affından başka çok sayıda değişiklik de var. 2008’de yürürlüğe giren kanundaki hatalar telafi edilmeye başlanmış ama kötü değişiklikler de mevcut. Bunlardan biri de asgari ücretin 16 yaşından değil, 18 yaşından küçükler ve büyükler diye değiştirilmesi. Bu, 16 ve 17 yaşındaki yaklaşık 250 bin çalışanın daha çok prim ödeyeceği için maaşları düşecek demek
Bundan sonra yapılacak düzenlemeyle asgari ücret “16 yaşından küçükler ve büyükler” diye değil, “18 yaşından küçükler ve büyükler” diye değiştirilecektir. Tasarıdaki maddeyle getirilen değişiklikle halen 16 yaşından büyükler 760.5 lira brüt ve 544 lira net ücret, 16 yaşından küçükler ise 648 lira brüt ve 464 lira net ücret alırken, bundan sonra 18 yaşından büyüklere 544 net, küçüklere 464 lira verilecek. Yani, asgari ücret 16 değil 18 yaş altına göre belli edilecek. 16 ve 17 yaşında olanlar artık ayda 80 lira daha az ücret alacaklar. Yakında asgari ücreti 16 yaşından küçükler-büyükler değil de 18 yaşından küçükler-büyükler diye ayıracaklar. Bu gelişmeyle, 16 ve 17 yaşındaki gençlerin ücretleri ayda 80 lira azalacak. Asgari ücretle değişiklik daha gündeme gelmeden SGK şimdiden bunu uygulamaya başlamış. 16 ve 17 yaşındaki gençler şimdiden daha çok SGK primi ödeyecekler.
250 BİN ÇIRAĞIN DA MAAŞI DÜŞECEK
Torba Kanun ile ayrıca asgari ücrette yaş kademesi değiştirilince çırak statüsünde çalışan yaklaşık 250 bin işçinin de maaşı düşecek. Çırak olarak çalışanlar halen brüt asgari ücretin yüzde 30′unu, yani 229 lira alarak çalışıyorlar. Yeni kanunla çırakların maaşı 178 liraya düşürülüyor. Yani maaşları zaten düşük olan çırakların geliri 51 lira daha azalmış olacak. SSK’LI OLANIN TARIM SİGORTASI SONA ERECEK “Tarım Bağ-Kur’lu olanlar, SSK’lı işe girerlerse Tarım Bağ-Kur sona erer, SSK çalışması bitince otomatik Tarım Bağ-Kur başlatılır” denilerek reformun hataları düzeltiliyor.
30 GÜNDEN AZ ÇALIŞANLARA BORÇLANMA HAKKI
29’uncu maddeyle, ayda 30 günden az olarak işverenlerince SGK’ya bildirilen işçiler 30 günden eksik kalan sürelerini isterlerse isteğe bağlı kapsamında her ay veya sonradan borçlanma suretiyle ödeyebilecekler. Borçlanma süreleri de SSK’lı gibi değerlendirilecek; şu anda ödedikleri zaman Bağ-Kur’a sayılıyordu. Yerinde bir düzenleme, reformun hataları düzeltiliyor. Ayrıca, ayda 30 günden az olarak işverenlerince SGK’ya bildirilen işçiler, 30 günden eksik kalan sürelerini isterlerse isteğe bağlı kapsamında her ay ödemeleri halinde SSK’lı gibi değerlendirilecek; zira şu anda ödedikleri zaman Bağ-Kur’a sayılıyordu. Buna ilaveten, ayda 30 günden az SGK’ya bildirilenler, isterlerse İŞKUR’a işsizlik sigortası primini de her ay ödeyebilecekler.
TOPLULUK SİGORTALILAR BAĞ-KUR’DAN KURTULDU
Eski topluluk sigortalılarına 01.10.2008 gününden beri yapılan eziyete son veriliyor. Ülkemizle sosyal güvenlik sözleşmesi akdetmemiş ülkelere götürülen Türk işçileri için işverenler, sadece kısa vadeli (iş kazası-meslek hastalığı) ile GSS primi ödüyorlar, bu işçilerin uzun vadeli yani emeklilik primlerini ödemiyorlardı. İsteyen işçi, emeklilik primini kendi cebinden isteğe bağlı olarak ödüyordu ama ödediği isteğe bağlı primler SSK’ya değil Bağ-Kur’a sayılıyordu. Yani bize Sosyal Güvenlik Reformu olarak sunulan reformla yurtdışına götürülen işçiler, ameleler hem emeklilik primlerini kendi ceplerinden ödemek zorunda bırakılmıştı hem de kendi ceplerinden ödedikleri emeklilik primleri Bağ-Kur’a ödenmiş sayıldığından daha geç ve daha az emekli aylığı ile emekli olacaklardı. Yapılan yarım düzenlemeyle işçiler, emeklilik primlerini yine kendi ceplerinden ödemeye devam edecekler ama ödedikleri primler SSK’ya sayılmaya başlanacak.
ÇIRAK VE STAJYERLER İLE KURSİYERLERE SAĞLIK YARDIMI
24’üncü madde ile yapılan değişiklikle; SGK, çırak ve stajyerlere GSS kapsamında sağlık yardımı vermiyordu. Bu konuda çok sayıda eleştiri alıyordu, yapılan düzenlemeyle çırak ve stajyer olarak prim ödeyenlere de artık sağlık yardımı verilecek. İŞKUR eğitimine katılarak adlarına İŞKUR tarafından prim ödenenlere deSGK, GSS kapsamında sağlık yardımı vermiyordu. Bu konuda çok sayıda eleştiri alıyordu, yapılan düzenlemeyle bu kesime de artık sağlık yardımı verilecek.
65 YAŞINDAN BÜYÜKLER DE KAPSAMDAN ÇIKARILIYOR
25’inci madde ile yapılan düzenlemeyle 5510 Sayılı Kanun ile 01.10.2008 gününden beri; eski adıyla Tarım Bağ-Kur ve Tarım SSK’lılardan aylık gelirleri asgari ücretten az olanlar sosyal güvenlik kapsamı dışında tutulmuştu. Şimdi bunlara bir de 65 yaşından büyük olanlar eklenmiş oldu. Artık, 1.10.2008 gününden beri kendilerinden emeklilik primi istenmeyen (ama 01.01.2012 gününden sonra mecburi GSS primi ödeyecek olan) ve emekli olmaları mümkün olmayan 10 milyonluk tarım kesimi (gerek çiftçi gerekse de çiftçi yanında amele olanların) arasına 65 yaşından büyük olanlar da eklenmiş oldu. Kısa süre sonra bunun sıkıntılarını da yaşarız. Zira, ileride bu kesim emekli aylığı gibi bir hakkı olmadığında ve çalışma güçlerini de kaybettiklerinde yaşayacak para bulamayacaklardır.
TRAFİK KAZALARINDA PROVİZYON İSTENMEYECEK
Acil hallerde olduğu gibi trafik kazalarında da (trafik kazaları acil hal değil miydi?) provizyon olmaksızın hastalar SGK üzerinden GSS’li gibi tedavi edilecek. İşçilerden ücretsiz izinli olanlara 1 aya kadar zorunlu GSS primi ödemeden sağlık hakkı getirilmiş.
ZORUNLU GSS’DE 182 LİRA KALDIRILMIŞ
01.01.2012’ye ertelenecek zorunlu GSS uygulamasında aylık kişi başı düşen gelirlerine göre, 31 lira, 91 lira ve 182 lira olan dilimlerden 182 lira kaldırılmış. 182 lira ödemiş olanlara da ödedikleri iade edilecek. Stajyerler ve kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenciler ile usta öğreticilerin prime esas kazançları, asgari ücret olarak sabitlenmiş.
EVDE ÇALIŞANA YENİ KOLAYLIK
İSTEĞE BAĞLI STAJ DA GELECEK
Halen sadece üniversite öğrencilerinden zorunlu staj yapanlar sigortalı oluyordu; artık isteğe bağlı stajyerlik de başlayacak. Bu durumda normalde işçi olanları da şirketler stajyer diye bildirebilecekler, yani kayıtdışılığı yasal hale getirecekler.
EVDE İŞ YAPAN KADINLARA YENİ HAK
Kendi evinde vergiye tabi olmayacak basit işler yapıpsatıp kadınlardan isteğe bağlı olanlar, diğer isteğe bağlıların yarısı kadar prim ödemektedirler. Ama bunun ön şartı, 01.10.2008 gününden önceden beri bu işi yapıyor olmalarıydı. Şimdi bu şart kaldırılmış, halen yapmakta olmaları yeter şart olmuş. Yerinde bir uygulama. Yerinde bir uygulama.
18’DEN KÜÇÜKLERİN BABALARINA VERİLEN CEZA-PRİME AF
Başbakan 2007 yılında “18 yaşından küçüklere gittikleri hastanelerde sorgusuz sualsiz tedavi imkânı getirdik” dedi ama sonraki şu cümleyi unuttu: “Ana-babalarının kesesinden.” Uygulamaya göre 18 yaşından küçüklerin ana-babasının sosyal güvencesi yoksa, hastanede bakılıyor ama ana-babadan biri o gün zorunlu GSS’li oluyor ve kanuna göre bir ay içinde gelir testi yaptırıp SGK’ya GSS giriş bildirgesi düzenlemek zorunda. Bunu bilmeyen anababalara şu ana kadar önce 760 lira ceza, sonra da en yüksek GSS primi olan aylık 182 lira borç çıkartıldı.
TRAFİK KAZASI SAĞLIK GİDERLERİNİ SGK ÖDEYECEK
2007 yılına kadar SGK, trafik kazalarındaki sağlık giderlerini ödüyordu ama Sayıştay denetimine girdiği bu ilk yılda Sayıştaycılar, “Trafik kazalarında zorunlu trafik sigortası var, siz ödemeyin oradan alsınlar” diye rapor yazınca, SGK trafik kazalarında sağlık yardımını kesip vatandaşları mağdur etmişti. Şimdi bu mağduriyete son veriliyor ve trafik kazalarında da SGK, sağlık yardımı verecek.
HABERTÜRK

Kia Optima 2011 Fiyatı

bu yıl düzenlenecek new york otomobil fuarında tanıtılmasından önce, yeni kia nın (yeniden daha çok makyajlanmış gibi duruyo) ilk resmi resimleri net alemine düştü. aracın amerika pazarına optima, diğer tüm pazarlara ise magentis adıyla satılacağı tahmin ediliyor.
araç hakkında henüz daha detaylı ve mekanik pek fazla bilgi yok. fuardan sonra tüm bilgiler netleşir..

http://www.carsession.com/car-news/2011-kia-magentis-reveaed.html
http://blogs.insideline.com/straightline/2010/03/2011-kia-optima-headed-for-the-2010-new-york-auto-show.html
http://www.autoblog.com/2010/03/13/new-york-2010-preview-next-generation-kia-optima-unveiled/




facebookta dürtmeyi kaldırma

Facebookta Dürtme Nasıl Kaldırılır?
Öncelikle bilinmesi gereken Facebook’ hesabınızda Dürtmeler kaldırılamaz, sadece sınırlandırılabilir. Bunun için sizin dürtmesiniz istemediğiniz kişileri engellemeniz gerekir. “Engelleme“, sadece Dürtmeleri değil, birisiyle Facebook’taki çoğu etkileşimi engellemenizi sağlar. Engellediğiniz kişiler sizi aramalarda bulamaz, profilinizi göremez ya da dürtmeler, Duvar yazıları veya kişisel mesajlar aracılığıyla sizinle iletişim kuramaz. Ayrıca, Duvar yazılarınızı, ortak arkadaşlarınızın Duvarlarındaki yorumlarınızı veya onlarla aynı grupta olduğunuzu göremezler.
Dürtme, dürtme nasıl kaldırılır, dürtme özelliği, Facebookta, Kaldırılır, nasıl,dürtme nasıl kalkar,dürtme nedir,nasıl,kaldırılır,kalkar,facebook,sosyal siteler,website,duvar,kişi,engelleme,mesaj,

ssk emekli maaşları ne zaman ödenecek 2011

Emekliler maaşlarına kavuşuyor

Başbakan Erdoğan’ın Ekim ayında SSK ve Bağ-Kur emeklileri için açıkladığı ‘zam müjdesi’ torba tasarı Meclis’ten geçmediği için Şubat ayına kalmıştı. Torba yasa tasarısının 17 Ocak’a kadar yetiştirilememesi nedeniyle zamlarını alamayan emekliler şubat ayında bir ay gecikmeli de olsa zamlarına kavuşacaklar.

Başbakan Erdoğan, ocak ayı için 500 liranın altında maaş alan emeklilere 60 liralik zam, bin 500 liranın üzerinde maaş alanlara da yüzde 4 oranında artış yapılacağını açıklamıştı. Fakat Torba Yasa tasarısı yetirştirilemediği için emekliler ocak ayında sadece yüzde 2,7′lik enflasyon zammı ile yetinmek zorunda kalmıştı.
10 günlük tatilin ardından yarın yeniden toplanacak olan Meclis’in öncelikli gündeminde bulunan torba yasa tasarısının kanunlaştırılması için görüşmelere 26 Ocak’ta başlaması bekleniyor. Tasarının bu hafta TBMM’den geçmesi ile birlikte 6.5 milyon SSK ve Bağ-Kur emeklisi Erdoğan’ın açıkladığı zamlı maaşlarına kavuşacaklar ve geçen aya ait farklarını da alacaklar.
EMEKLİ MEMURLARIN MAAŞ FARKI DA ŞUBAT AYINDA ÖDENECEK
, malullük, vazife malullüğü, dul veya yetim aylığı alan kişilere 1 Ocak 2011 tarihinden geçerli olmak üzere aylık farkı tutarlarının Şubat ayında ödeneceği bildirildi.
Sosyal Güvenlik Kurumundan yapılan yazılı açıklamada, 5434 sayılı T.C.  Sandığı Kanunu’nun mülga hükümlerine göre aylık alanların fark tutarlarının, aylık alınan banka ve PTT şubelerine gönderilerek, Şubat 2011 ayı içerisinde aylık almakta oldukları gün itibarıyla ödeneceği belirtildi.
TORBA YASA’NIN ÇIKMASIYLA MAAŞLAR BÖYLE OLACAK
Torba yasa tasarısının çıkması ile birlikte Şubat ayında, SSK ve Bağ-Kur Emeklilerinin maaşları, ek ödeme dahil şöyle olacak:
emekli1 2011 zamlı emekli maaşları ne zaman ödenecek ?
emekli2 2011 zamlı emekli maaşları ne zaman ödenecek ?

Aranan kelimeler:

emekli zamları ne zaman verilecek 2011,2011 emekli maaş farkları ne zaman ödenecek,emekli maaş zamları 2011 ne zaman ödenecek,zamlı emekli maaşları,emekli maaş farkları ne zaman ödenecek 2011,emekli maaş farkları ne zaman ödenecek,şubat emekli maaşları,emekli farkları ne zaman ödenecek,ssk emekli maaş zamları ne zaman ödenecek,2011 emekli maaş zamları ne zaman ödenecek

Elektrikli Fluence'ın fiyatı belli oldu!

Carminat TomTom Live navigasyon sistemi, DeSir, DeZir, Fluence ZE fiyat, Kangoo ZE fiyat, Paris Otomobil Fuarı, Renault DeZir, Renault Kangoo Express Z.E., ZOE

Renault Başkanı Carlos Ghosn, 2011 yılında Türkiye'de Oyak Renault Fabrikaları'nda üretilecek olan Fluence ZE'nin Fransa'daki satış fiyatının vergi teşviki ile birlikte 21 bin 300 euro olacağını ve bataryasının aylık 79 euroya kiralanacağını bildirdi.
Bu yıl 112.'si düzenlenen Paris Otomobil Fuarı'nda Renault, Türkiye'de üretilecek elektrikli Fluence ZE ile Twizy ZE, Renault ZOE Preview ve Kangoo ZE modellerininin son halini sergiliyor.
Tüm segmentlerde, küçük araçlardan lüks segmentte kadar Renault olarak varolma iddiasında olduklarını anımsatan Ghosn, bu fuarın lüks segmentteki Renault otomobillerinin yenilenmesi konusunda yeni bir etap olduğunu kaydetti. 
Ghosn, herkes için kaliteli ve sürdürülebilir ulaşım için Renault markasının güçlendiğini ve geleceğe hazırlandığını dile getirerek, bunun, yalın duygulara hitap eden ve cana yakın tasarımlara sahip araçlardan geçtiğini anlattı.
Renault'nun, elektrikli araçlarının bir yıl içerisinde pazara sunulacağını bildiren Ghosn, Renault'nun, küresel ısınma ile savaşmak ve petrole bağımlılığı azaltmak gibi güçlü iddiaları olduğunu, bu iddianın da ancak yüksek adette müşteriye elektrikli otomobil ulaşırsa gerçekleşebileceğini vurguladı.
Ghosn, işte bu yüzden uygun ve erişilebilir fiyata herkes için kolay şarj edilebilen elektrikli araçlar yapmak istediklerini bildirerek, sözlerini şöyle sürdürdü:
"4 yıl önce Renault-Nissan ittifakı elektrikli araç konusunda konuşan tek gruptu. Birkaç aydır, diğer üreticiler de bu konuya ilgi duymaya ve çalışmaya başladılar. Ancak Renault-Nissan ittifakı elektrikli otomobiller konusunda çok daha önce çalışmaya başlamasını rekabetçi bir avantaja dönüştürdü. Çünkü bataryalarımızı da, hem performanslarını hem kalitelerini hem de maliyetlerini iyi yönetmek adına biz geliştiriyor, biz üretiyoruz. 2015 yılından sonra kullanılacak piller konusunda bile çalışmaya başladık. Daha güçlü, daha hafif ve daha hızlı şarj edilebilen, üretimi daha ucuza malolan piller konusunda çalışmaya başladık."
Elektrikli Kangoo ZE'nin dizel bir Kangoo fiyatına pazara sunulacağını dile getiren Ghosn, elektrikli Fluence Z.E'nin Fransa'da vergi teşviki ile birlikte 21 bin 300 eurodan satılacağını bildirdi.
Ghosn, elektrikli Fluence ZE'nin  bataryasının ise ayda 79 euroya kiralanabileceğini belirterek, elektrikli otomobilin motoru dahil diğer otomobiller gibi 5 yıl garantili olacağını anlattı.

Carlos Ghosn, elektrikli Fluence'nin 160 kilometre menzil için Fransa'da 2 eurodan az bir fiyata şarj edilebileceğini dile getirerek, elektrikli araçlarla otomobil sanayisinde yeni bir sayfa açıldığını ve herkesin bu devrimsel nitelikteki değişimin bir parçası olabileceğini vurguladı.
Şu an itibariyle internetten Kangoo ZE ve Fluence ZE'yi sipariş etmenin mümkün olduğuna işaret eden Ghosn,  bireylerin böylelikle sıfır salımlı ulaşımın öncülerinden biri olabileceğini söyledi.
Twizy ZE'nin 2011 yılının son çeyreğinde satışa sunulacağını ifade eden Ghosn, bu araca üç tekerlekli bir scooter fiyatına sahip olunacağını bildirdi.
Ghosn, "Ben bu 4 elektrikli otomobili de kullandım, hızlanmasını beğendim. Tam bir sessizlik içinde ve hiç sarsıntı olmadan yolda gidiyor. Elektrikli otomobille gerçek bir otomobilin pratik taraflarından faydalanarak, dünyayı değiştiriyormuş izlenimini ediniyorsunuz" dedi.
Standart şarj şebekesinin bütün dünyada yaygınlaştırılması için aktif rol oynadıklarını da dile getiren Ghosn, 2011 yılı Ocak ayına kadar Avrupa'da 20 bin şarj noktası olacağını, 2012 yılında ise bu rakamın 4'e katlanacağını ifade etti.
Ghosn, otomobili dünya ve insanlık için bir gelişme aracı olarak gördüklerini sözlerine ekledi.

Verilen bilgiye göre, Renault 2011 yılından itibaren dört elektrik motorlu otomobili satışa sunacak. 2011 ortasında Renault Fluence Z.E. ve Renault Kangoo Express Z.E., iki termik araç türevi, ürün arzı daha sonra yeni tasarımlı ve yüzde 100 elektrikli yapıya sahip iki yeni modelle genişletilecek. Yılın ikinci yarısında Renault Twizy, ardından 2012 yılı ortasında Renault ZOE satışa sunulacak. 
Bu ürün planı, her müşteriye Renault'nun Z.E. elektrik motorlu araçlar gamında aradığı araç türünü bulma olanağını sağlayacak. Renault tarafından tasarlanan dört model Avrupalı müşterilerin ihtiyaçlarının büyük çoğunluğunu kapsıyor; bir şehir içi otomobili, bir kompakt hatchback, bir aile sedanı ve bir ticari araç...

Fuarda konsept otomobil DeZir'in de ilk gösterimi gerçekleştirildi. 
Laurens van den Acker'in yönettiği ilk proje DeZir'e ilişkin şunlar kaydedildi:
"Renault Design bölümünün yeni vizyonunu simgeleyecek olan bir dizi konsept modelin başlama vuruşunu oluşturuyor. Bu sportif konsept model, Markanın gelecekteki modellerinin tasarım temellerini de atıyor. Konsept model DeZir Renault'nun üç kilit sözcük ile özetlenebilecek daha coşkulu bir tasarıma doğru yönelişini imzalıyor; Yalın, Göz alıcı, Sıcak...
Baştan çıkaran hatları ve koyu kırmızı rengiyle, DeZir otomobil tutkusunu ifade ediyor. Bir elektrikli motor ile donatılan Renault DeZir çevreye saygı ile otomobil zarafetini bir araya getiriyor."

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Türkiye'de üretilecek Renault Fluence Z.E., Fransa'da anahtar teslimi 21 bin 300 eurodan, (batarya hariç, 5 bin euroluk vergi teşviki dahil), Avrupa'da (batarya hariç) yürürlükteki KDV'ye göre, vergi teşviki hariç yaklaşık 26 bin euro anahtar teslimi fiyatla satılacak.
Renault Kangoo Express Z.E., Fransa'da net 15 bin eurodan, (batarya hariç, 5 bin euroluk vergi teşviki dahil), Avrupa'da net 20 bin eurodan itibaren satılacak (batarya hariç, vergi teşviki hariç).
Bu satış fiyatına bataryanın kira bedelini içeren bir abonman ücreti de eklenecek. Renault Kangoo Express Z.E. için net 72 euro, Renault Fluence Z.E. için net 79 euro aylık kiralama bedeli alınacak. Renault, Kangoo Express Z.E. ve Renault Fluence Z.E.'nin fiyatlarını açıklayarak rezervasyonlarını açtı.
Renault'nun, Renault Z.E. modellerinin pazara sunulması aşamasında uygulamaya konacak olan şarj altyapılarının geliştirilmesi konusunda da çalışmalar yaptığı anımsatılan açıklamada, geniş halk kitlelerinin kullanımına dönük elektrik motorlu aracın gerçek olması için, Renault-Nissan İttifakı, kamu kurumları, enerji şirketleri ve Better Place gibi diğer çözüm ortaklarıyla çok sayıda işbirliği anlaşması imzaladığı, bunların sayısının 63'e ulaştığı belirtildi.
600'ün üzerinde prototip araç test edilecek
Renault Z.E. ürün gamının, 2011 ortasında satışa sunulmasından önce bile yollarda görülebileceği dile getirilen açıklamaya göre, bu yılın sonundan itibaren ve 2011 ortasında halka satışına kadar, Renault çözüm ortaklarının hizmetine 600'ün üzerinde prototip araç verecek ve bu araçlar 10 ülkede pilot operasyonlar çerçevesinde test edilecek.
Renault'nun Paris Otomobil Fuarı'nda üst segmentlerde yenilediği ürün gamının üç farklı yüzünü de tanıttığı belirtilen açıklamada, şöyle denildi:
"Renault Latitude, iç mekanında yepyeni konfor ve kullanım özellikleri sunan konfor ağırlıklı, büyük sedan. Yeni Renault Laguna, sürüş keyfine öncelik veren çevik ve dinamik hatchback ve station-wagonlar yeni bir ön yüze kavuştular ve 4 tekerlekten yönlendirilen 4 Control sistemini geniş tüketici kitleleri için erişilebilir kılıyor. Yeni Renault Espace, bütün koltukları aynı konforu sunan büyük tek hacimlilerin lideri yeni LED'li farlarla ve yeni Carminat TomTom Live navigasyon sistemi ile donatıldı."
Kaynak : Dünya Gazetesi

Torba yasası trafik cezası affı 2011

Evet torba yasası ile trafik cezalarınızı 18 takside böldürüp ödeyebileceksiniz.Torba yasası hayatımıza birçok kolaylık getireceğe benziyor.Umarız bu hükümet popilasyonlarından biri olmaz ve,gerçekten halkımız için atılan büyük bir adım olur..
İşte trafik cezasına getirilen affın ayrıntısı..
Yapılandırma ise 31 Aralık 2010’a kadar ödenmeyen her türlü vergi, trafik cezaları, idari para cezaları, gümrük vergileri, sigorta primleri, emeklilik keseneği ve kurum karşılığı, işsizlik sigortası primi, damga vergisi, özel işlem vergisi,eğitime katkı payı, belediyelerin su alacaklarını kapsıyor. Ödemeler ikişer aylık dönemler halinde, 18 eşit taksitte ödenecek. Böylece hem vergi hem de prim borcu olanlar bir ay birini diğer ay ötekini ödeyebilecek. Ödemeler kredi kartıyla da yapılabilecek. Uygulamadan yararlanmak isteyenlerin dava açmamaları, açılmış davalardan vazgeçmeleri ve kanun yollarına başvurmamaları gerekiyor

Torba yasada neler var ?


Ali Tezel Torba Kanunu’nu tüm detaylarıyla yazdı. 250 bin işçi 80 TL az kazanacak!
Torba Kanun’da prim ve vergi affından başka çok sayıda değişiklik de var. 2008’de yürürlüğe giren kanundaki hatalar telafi edilmeye başlanmış ama kötü değişiklikler de mevcut. Bunlardan biri de asgari ücretin 16 yaşından değil, 18 yaşından küçükler ve büyükler diye değiştirilmesi. Bu, 16 ve 17 yaşındaki yaklaşık 250 bin çalışanın daha çok prim ödeyeceği için maaşları düşecek demek
Bundan sonra yapılacak düzenlemeyle asgari ücret “16 yaşından küçükler ve büyükler” diye değil, “18 yaşından küçükler ve büyükler” diye değiştirilecektir. Tasarıdaki maddeyle getirilen değişiklikle halen 16 yaşından büyükler 760.5 lira brüt ve 544 lira net ücret, 16 yaşından küçükler ise 648 lira brüt ve 464 lira net ücret alırken, bundan sonra 18 yaşından büyüklere 544 net, küçüklere 464 lira verilecek. Yani, asgari ücret 16 değil 18 yaş altına göre belli edilecek. 16 ve 17 yaşında olanlar artık ayda 80 lira daha az ücret alacaklar. Yakında asgari ücreti 16 yaşından küçükler-büyükler değil de 18 yaşından küçükler-büyükler diye ayıracaklar. Bu gelişmeyle, 16 ve 17 yaşındaki gençlerin ücretleri ayda 80 lira azalacak. Asgari ücretle değişiklik daha gündeme gelmeden SGK şimdiden bunu uygulamaya başlamış. 16 ve 17 yaşındaki gençler şimdiden daha çok SGK primi ödeyecekler.
250 BİN ÇIRAĞIN DA MAAŞI DÜŞECEK
Torba Kanun ile ayrıca asgari ücrette yaş kademesi değiştirilince çırak statüsünde çalışan yaklaşık 250 bin işçinin de maaşı düşecek. Çırak olarak çalışanlar halen brüt asgari ücretin yüzde 30′unu, yani 229 lira alarak çalışıyorlar. Yeni kanunla çırakların maaşı 178 liraya düşürülüyor. Yani maaşları zaten düşük olan çırakların geliri 51 lira daha azalmış olacak. SSK’LI OLANIN TARIM SİGORTASI SONA ERECEK “Tarım Bağ-Kur’lu olanlar, SSK’lı işe girerlerse Tarım Bağ-Kur sona erer, SSK çalışması bitince otomatik Tarım Bağ-Kur başlatılır” denilerek reformun hataları düzeltiliyor.
30 GÜNDEN AZ ÇALIŞANLARA BORÇLANMA HAKKI
29’uncu maddeyle, ayda 30 günden az olarak işverenlerince SGK’ya bildirilen işçiler 30 günden eksik kalan sürelerini isterlerse isteğe bağlı kapsamında her ay veya sonradan borçlanma suretiyle ödeyebilecekler. Borçlanma süreleri de SSK’lı gibi değerlendirilecek; şu anda ödedikleri zaman Bağ-Kur’a sayılıyordu. Yerinde bir düzenleme, reformun hataları düzeltiliyor. Ayrıca, ayda 30 günden az olarak işverenlerince SGK’ya bildirilen işçiler, 30 günden eksik kalan sürelerini isterlerse isteğe bağlı kapsamında her ay ödemeleri halinde SSK’lı gibi değerlendirilecek; zira şu anda ödedikleri zaman Bağ-Kur’a sayılıyordu. Buna ilaveten, ayda 30 günden az SGK’ya bildirilenler, isterlerse İŞKUR’a işsizlik sigortası primini de her ay ödeyebilecekler.
TOPLULUK SİGORTALILAR BAĞ-KUR’DAN KURTULDU
Eski topluluk sigortalılarına 01.10.2008 gününden beri yapılan eziyete son veriliyor. Ülkemizle sosyal güvenlik sözleşmesi akdetmemiş ülkelere götürülen Türk işçileri için işverenler, sadece kısa vadeli (iş kazası-meslek hastalığı) ile GSS primi ödüyorlar, bu işçilerin uzun vadeli yani emeklilik primlerini ödemiyorlardı. İsteyen işçi, emeklilik primini kendi cebinden isteğe bağlı olarak ödüyordu ama ödediği isteğe bağlı primler SSK’ya değil Bağ-Kur’a sayılıyordu. Yani bize Sosyal Güvenlik Reformu olarak sunulan reformla yurtdışına götürülen işçiler, ameleler hem emeklilik primlerini kendi ceplerinden ödemek zorunda bırakılmıştı hem de kendi ceplerinden ödedikleri emeklilik primleri Bağ-Kur’a ödenmiş sayıldığından daha geç ve daha az emekli aylığı ile emekli olacaklardı. Yapılan yarım düzenlemeyle işçiler, emeklilik primlerini yine kendi ceplerinden ödemeye devam edecekler ama ödedikleri primler SSK’ya sayılmaya başlanacak.
ÇIRAK VE STAJYERLER İLE KURSİYERLERE SAĞLIK YARDIMI
24’üncü madde ile yapılan değişiklikle; SGK, çırak ve stajyerlere GSS kapsamında sağlık yardımı vermiyordu. Bu konuda çok sayıda eleştiri alıyordu, yapılan düzenlemeyle çırak ve stajyer olarak prim ödeyenlere de artık sağlık yardımı verilecek. İŞKUR eğitimine katılarak adlarına İŞKUR tarafından prim ödenenlere deSGK, GSS kapsamında sağlık yardımı vermiyordu. Bu konuda çok sayıda eleştiri alıyordu, yapılan düzenlemeyle bu kesime de artık sağlık yardımı verilecek.
65 YAŞINDAN BÜYÜKLER DE KAPSAMDAN ÇIKARILIYOR
25’inci madde ile yapılan düzenlemeyle 5510 Sayılı Kanun ile 01.10.2008 gününden beri; eski adıyla Tarım Bağ-Kur ve Tarım SSK’lılardan aylık gelirleri asgari ücretten az olanlar sosyal güvenlik kapsamı dışında tutulmuştu. Şimdi bunlara bir de 65 yaşından büyük olanlar eklenmiş oldu. Artık, 1.10.2008 gününden beri kendilerinden emeklilik primi istenmeyen (ama 01.01.2012 gününden sonra mecburi GSS primi ödeyecek olan) ve emekli olmaları mümkün olmayan 10 milyonluk tarım kesimi (gerek çiftçi gerekse de çiftçi yanında amele olanların) arasına 65 yaşından büyük olanlar da eklenmiş oldu. Kısa süre sonra bunun sıkıntılarını da yaşarız. Zira, ileride bu kesim emekli aylığı gibi bir hakkı olmadığında ve çalışma güçlerini de kaybettiklerinde yaşayacak para bulamayacaklardır.
TRAFİK KAZALARINDA PROVİZYON İSTENMEYECEK
Acil hallerde olduğu gibi trafik kazalarında da (trafik kazaları acil hal değil miydi?) provizyon olmaksızın hastalar SGK üzerinden GSS’li gibi tedavi edilecek. İşçilerden ücretsiz izinli olanlara 1 aya kadar zorunlu GSS primi ödemeden sağlık hakkı getirilmiş.
ZORUNLU GSS’DE 182 LİRA KALDIRILMIŞ
01.01.2012’ye ertelenecek zorunlu GSS uygulamasında aylık kişi başı düşen gelirlerine göre, 31 lira, 91 lira ve 182 lira olan dilimlerden 182 lira kaldırılmış. 182 lira ödemiş olanlara da ödedikleri iade edilecek. Stajyerler ve kısmi zamanlı çalıştırılan öğrenciler ile usta öğreticilerin prime esas kazançları, asgari ücret olarak sabitlenmiş.
EVDE ÇALIŞANA YENİ KOLAYLIK
İSTEĞE BAĞLI STAJ DA GELECEK
Halen sadece üniversite öğrencilerinden zorunlu staj yapanlar sigortalı oluyordu; artık isteğe bağlı stajyerlik de başlayacak. Bu durumda normalde işçi olanları da şirketler stajyer diye bildirebilecekler, yani kayıtdışılığı yasal hale getirecekler.
EVDE İŞ YAPAN KADINLARA YENİ HAK
Kendi evinde vergiye tabi olmayacak basit işler yapıpsatıp kadınlardan isteğe bağlı olanlar, diğer isteğe bağlıların yarısı kadar prim ödemektedirler. Ama bunun ön şartı, 01.10.2008 gününden önceden beri bu işi yapıyor olmalarıydı. Şimdi bu şart kaldırılmış, halen yapmakta olmaları yeter şart olmuş. Yerinde bir uygulama. Yerinde bir uygulama.
18’DEN KÜÇÜKLERİN BABALARINA VERİLEN CEZA-PRİME AF
Başbakan 2007 yılında “18 yaşından küçüklere gittikleri hastanelerde sorgusuz sualsiz tedavi imkânı getirdik” dedi ama sonraki şu cümleyi unuttu: “Ana-babalarının kesesinden.” Uygulamaya göre 18 yaşından küçüklerin ana-babasının sosyal güvencesi yoksa, hastanede bakılıyor ama ana-babadan biri o gün zorunlu GSS’li oluyor ve kanuna göre bir ay içinde gelir testi yaptırıp SGK’ya GSS giriş bildirgesi düzenlemek zorunda. Bunu bilmeyen anababalara şu ana kadar önce 760 lira ceza, sonra da en yüksek GSS primi olan aylık 182 lira borç çıkartıldı.
TRAFİK KAZASI SAĞLIK GİDERLERİNİ SGK ÖDEYECEK
2007 yılına kadar SGK, trafik kazalarındaki sağlık giderlerini ödüyordu ama Sayıştay denetimine girdiği bu ilk yılda Sayıştaycılar, “Trafik kazalarında zorunlu trafik sigortası var, siz ödemeyin oradan alsınlar” diye rapor yazınca, SGK trafik kazalarında sağlık yardımını kesip vatandaşları mağdur etmişti. Şimdi bu mağduriyete son veriliyor ve trafik kazalarında da SGK, sağlık yardımı verecek.
HABERTÜRK

Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı

star tv küçük sırlar,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı izle,21 Şubat Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı 21 Şubat


Ayşegül ve Su işbirliği içindeler. Bu durumdan en çok Çetin rahatsız olmaktadır. Su artık eski Su değildir. Şimdi intikam zamanıdır. Küçük Sırlar heyecan dolu yeni bölümle gelecek hafta sizlerle olacak. Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı Tv’de yayınlanmaya başladıktan hemen sonra siteye eklenecektir. İyi seyirler…






Küçük sırlar 30.bölüm 21 şubat 2011 Pazartesi akşamı Star Tv'de oynayacak. Yeni bölümde bizlerin neler beklediğini bu hafta sonu öğrenebilkeceğiz. bu arada yönetmen kadrosundada tims production değişiklik yaptı. bu nedenle diziye ara verdiği söylendi ama tims production bunu yalanladı. bakalım küçük sırlar 21 şubat akşamı yayınlanacak bölümünde bizleri ne gibi sürprizler bekleyecek.
Küçük Sırlar 29. Bölümde Neler Oldu ? 
Ayşegül ve Su ne yapacaklarına karar verene kadar, Ayşegül gerdanlığı otelde bir kasaya saklar. Cem Aslan gerdanlığın olmadığını fark edince çıldırır. Çet'e haber verir. İkisi de büyük panik içindedir. Eğer o gerdanlığı bulamazlarsa, tüm bar hayallerine veda etmek zorundadırlar. Ama Çetin'in pes etmeye niyeti yoktur. 

Ali kıskanmasına rağmen Arzu'ya dönmeyince, Arzu ağlayarak Ceyla'dan yardım ister. Bu akşam sevgililer günüdür ve Ali'yi kaybetmekten çok korkmaktadır. Ceyla önce ne yapacağını bilemez. Ali ile beraber bir sevgililer günü geçirme fırsatını Arzu için feda edecek midir?
star tv küçük sırlar,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı izle,21 Şubat Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı,Küçük Sırlar 30. Bölüm Fragmanı 21 Şubat,küçük sırlar star tv,küçük sırlar 30. bölüm star tv,küçük sırlar star tv transfer oldu
Star tv ekranlarında severek izlediğiniz küçük sırlar 30. bölümü ile 21 şubat pazartesi akşamı ekranlarda olacaktır. Bölümün fragmanı yayınlandığında sitemiz video Galeri'den izleyebilirsiniz.İyi seyirler.

Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı

Bölüm Fragmanı izle,Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragman izle,Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı,Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı seyret,Kavak Yelleri 150


Kavak Yelleri dizisinin 19 şubat 2011 tarihinde yayınlanacak olan yeni bölümün fragmanı Kanal D ekranlarında yayınlandıktan kısa bir süre sonra siteye eklenecektir. Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı nı burayı takip ederek izleyebilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler…



Kavak Yelleri 150.bölüm Fragmanı Kavak Yelleri 150.bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 150.bölüm Fragmanı 20 şubat Kavak Yelleri Güven diziden ayrıldı gibi gösterdi ve bizleir tesr köşeye yatırdı. Ölüme 4 ayı kalan efe bakalım neler yapacak. Sezon sonunda gerçekten ölecekmi yoksa aslımı kurtaracak onu göreceğiz. Nede osla doktor ya. Bu haftaki 150.bölümde gördükki aslı güvene yönelmiş durumda aslıyada efe bön bön bakar durumda. Bakalım yeni işlerinde efe ve güven dikiş tuturabilecekler mi göreceğiz.
Merak ettiğiniz Kavak yelleri 150.bölüm fragmanı yayınlandıktan hemen sonra sizlerle… Bakalım efen,n aşk itirafına aslı nasıl cevap verecek göreceğiz.
Efe ve Güven’in Aslı hesaplaşması… Güven daha önce defalarca sormasına rağmen, Efe’den Aslı’yı sevmediğine dair cevaplar almıştı. Şimdi Aslı ile birlikte olduklarını öğrenince çok sinirlendi ve Efe ile yüzleşmeye gitti. Aslı’yı bekleyen Efe, karşısında Güven’i buldu. Kavak Yelleri 150. bölümde Efe ile Güven’in hesaplaşmasını izleyeceğiz.
Efe ve Aslı aşkı son bölümde yeniden başladı. Kavak Yelleri fanları uzun zamandır bekledikleri sahneler izlediler. Efe ne kadar istese de hastalığı tekrarladığından savcılığa giden Aslı’nın yanında olamadı.
Mine’nin hamile olduğunu öğrenen Deniz, gerekeni yaptı ve Özge’den ayrılarak, Mine’ye evlenme teklif etti. Ancak Özge Deniz’den vazgeçmek niyetinde olmadığını belli etti. Bakalım yeni bölümde Özge’den ne gibi hamleler gelecek!
Kavak Yelleri 150.bölüm fragmanı her hafta olduğu gibi yine en hızlı sitemizde yayınlanacaktır. Kavak Yelleri’nin yeni bölümüyle ilgili fragman ve özet yanında tüyolar ve haberler de yayınlayacağız. Bizi takip etmeye devam edin, merakta kalmayın.
Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı izle Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı kaliteli izle, Kavak Yelleri 150. Bölümde Neler Olacak ? - Kavak Yelleri online Hd İzle - Kavak Yelleri 150. Bölüm Fragmanı İzle - Dizi İzle

Valencia 1–1 Schalke maç özeti video 15 02 2011




Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. tur ilk maçında, İspanya’nın Valencia takımı, ile Almanya’nın Schalke takım ile 15 Şubat 2011 salı günü karşılaştılar. Mestalla’da oynanan karşılaşma karşılıklı atılan gollerle 1-1′lik eşitlikle sona erdi.Karşılaşmada Valencia’nın golü 17. dakikada Soldado’dan gelirken ilk yarı 1-0′lık Valencia üstünlüğü ile geçildi. İkinci yarıda daha rahat bir oyun ortaya koyan Valencia’yı Schalke’nin İspanyol golcüsü Raul yıktı. 64. dakikada Valencia ‘ağlarını havalandıran Raul’un golünün ardından ise iki takımın da gol bulma çabaları sonuçsuz kaldı ve karşılaşma 1-1′lik eşitlikle sona erdi.
Öte yandan temsilcimiz Mehmet Topal’da karşılaşmada 90 dakika forma giydi. Karşılaşmada diri bir görüntü çizen Milli futbolcumuz, Valencia orta sahasının karşılaşma boyunca ayakta kalan isimleri arasında yer aldı.Bu karşılaşmanın rövanşı ise 9 Mart tarihinde Schalke’nin ünlü Veltins Arena Stadı’nda oynanacak.
1-0
1-1

Valencia: Vicente Guaita – Bruno Saltor, Marius Stankevicius, Ricardo Costa, Jordi Alba – Hedwiges Maduro, Mehmet Topal – Joaquin, Tino Costa, Pablo Hernandez – Roberto Soldado
Schalke: Manuel Neuer – Atsuto Uchida, Benedikt Hoewedes, Christoph Metzelder, Lukas Schmitz – Jose Manuel Jurado, Anthon

Milan 0-1 Tottenham maç özeti video 15 02 2011

Milan 0-1 Tottenham maç özeti video 15 02 2011


Milan 0-1 Tottenham maçı golleri izle video
Şampiyonlar ligi maçında AC Milan ile Tottenham Hotspur 15 Şubat 2011 salı akşamı karşılaştılar. San Siro’da oynanan maçın ilk yarısı golsüz sona erdi. Maçı 80.dk.da Peter Crouch ile golü bulan Totenham maçı 1-0 kazandı. Tottenham yıldız oyuncusu Bale’in sakatlığı nedeniyle oynayamadığı maçta geliştirdiği hızlı ataklarla Milan savunmasını çok yıprattı ve karşılaşmanın bitimine 10 dakika kala bulduğu golle de galibiyete uzandı.
Bu karşılaşmanın rövanşı 9 Mart’ta Londra’da oynanacak.
Tottenham’a İtalya’da galibiyeti getiren golde en büyük pay şüphesiz Lennon’a aitti. Genç yıldızın süratle geliştirdiği atakta, Nesta’yı çok şık bir şekilde geçti, ceza sahası içinde bekleyen Crouch’un önüne al da at dercesine bir pas bıraktı. Crouch’ta yerden düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara gönderdi. 1-0.

Kaunas – Fenerbahçe Ülker basket maçı canlı izle 16 Şubat 2011

Fenerbahçe Ülker 80-72 Zalgiris Kaunas basket maçı izle özeti video 2Şubat 2011 - Resimleri, video, maclari, canliizle, olaylar
Turkish Airlines Euroleague Top 16 H Grubu’nda Zalgiris Kaunas ile Fenerbahçe Ülker 16 02 2011 çarşamba akşamı karşılaşıyorlar.Euroligde üçte üç yaparak yoluna yenilgisiz devam eden Fenerbahçe Ülker, 4. maçını Kaunas şehrinde Darius ve Girenas Spor Salonu’nda oynanacak. karşılaşma TSİ 19:45′te başlayacak ve NTV’den naklen ekranlara gelecek.
H Grubu’ndaki ilk maçında Olympiacos deplasmanından 70-84′lük zaferle döndükten sonra evinde ağırladığı İspanyol ekibi Power Electronics Valencia’yı da 75-73 yenmeyi başaran Fenerbahçe Ülker üçüncü maçında ise sahasında Zalgiris’i 80-72 yenerek üçte üç yapmıştı.
Sarı lacivertli takımda, Beşiktaş Cola Turka ile oynanan Türkiye Kupası final maçında sakatlanan Mirsad Türkcan forma giyemeyecek.
THY Avrupa Ligi 2. tur (H) Grubu’nda şu anki puan durumu şöyle:
TAKIMLAR O G M A Y AV P
—————————————————————
1-Fenerbahçe Ülker 3 3 0 239 215 24 6
2-Olympiakos 3 2 1 218 210 8 5
2-Power Electronics Valencia 3 1 2 208 211 -3 4
4-Zalgiris Kaunas 3 0 3 195 224 -29 3


Featured Video

Popüler Yayınlar